reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Dziewczyny, widzę że jest jakiś problem z dostępnością Fertistim, nigdzie nie mogę znaleźć 🙁 Może któraś polecić coś podobnego? Zależy mi na dużej dawce inozytolu (min. 2000+50) w dwóch formach: mio- i d-chiro- w stosunku 40:1 i najlepiej w jednej porcji (tamten miał takie ilości w jednej saszetce).
Patrzyłam na Ovulomed, ale tam mi nie odpowiadają formy kwasu foliowego i wit. B12 (niemetylowane). Inofem ma tylko mio-inozytol. Ovarin byłby spoko, ale za mało inozytolu łącznie. No i tak szukam i szukam…
Spróbuj Prenacaps Ovi od Formeds :D na ich stronie często są promki, ale na allegro wychodzi generalnie taniej 😁 dodatkowo, są badania, które mówią o korzystnym wpływie 4g inozytolu dziennie i 1800 mg NAC na zwiększenie ilości i jakości owulacji, dlatego ja piję ten Ovi 2x dziennie + 600mg NAC w tabletce 😊

reklama
Do góry