niezapominajka876
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapisane@MamaR przepisz mnie z ławeczki na testowanie 29.04. Myślę że nie dam rady do 3 maja jak pokazuje Flo![]()
Właśnie nie ok.
O kurcze, nie dobrze to wyglądaWłaśnie nie ok.
Pierwsza beta 13
Po 48 godz beta 19
Więc lipa, ale teraz robię test I ciemniejszy i boję się. I co mam robić?
Dziś 14 dpoO kurcze, nie dobrze to wyglądaa który dzisiaj dc i ile dpo?
Ja bym poczekała do wtorku i zrobiła betę na nowo. I jeśli masz więcej testów to rób sobie codziennie rano do wtorku testy, żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje czy jaśnieje.Dziś 14 dpo
Moim zdaniem na zdrową ciąże szansa jest minimalna. Niestety. Czy badałaś progesteron?Czy w ogóle jest możliwość na normalna ciąże czy raczej biochem lub pozamaciczna? Bardzo się jej boję czy coś mi grozi przy niskiej becie? Jutro zrobię betę u mnie lab dziala
Póki co to po prostu może być biochem, także nie wkręcaj sobie na razie pozamacicznej czy coś.Mam 37.3 temp nie wiem czemu,nie mam plamień. Nie nadałam progesteronu bo brałam 2 razy dziennie luteine. Wczoraj wieczorem już nie wzięłam. Jutro zbadam bęte i proga.