Zrobilam test i jest negatywnyale często na początku ciąży kobiety się czują jak przed okresem, więc to nie musi nic oznaczać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobilam test i jest negatywnyale często na początku ciąży kobiety się czują jak przed okresem, więc to nie musi nic oznaczać![]()
Pewnie
Mocno trzymam kciuki za tą proceduręHej, ja podchodzę do IVF w tym miesiącu, dziś 7 dzień stymulacji. Trzymam kciuki,
No i jak już napisałam @penguinlicious zapisz mnie prosze na ławkę, bo pewnie i tak transfer będę mieć odroczony.
Wydaje mi się,że tuż tuż,za momencik będzie
Córka pójdzie spać i działamyWydaje mi się,że tuż tuż,za momencik będziedziałajcie
![]()
Generalnie jest tak, że od pika owulacja powinna być w ciągu 24-36 godzin. Także jak jest pik to potem już raczej sensu nie ma robić, tylko działaćto nie ma co, trzeba trzymać
jak już mam pik to nie ma sensu dalej robić testów? czy sprawdzać po prostu i jak spadnie to znaczy, że już po owulacji?
Jak najbardziej
DziałamyGeneralnie jest tak, że od pika owulacja powinna być w ciągu 24-36 godzin. Także jak jest pik to potem już raczej sensu nie ma robić, tylko działać![]()
tak