reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Będziemy w takim razie razem później czekać na testowanie 😍 powodzonka 😍😍😍
mam 11 testów ciążowych także ...🤭🤣 działamy i czekamy ♥️
powodzenia dla was!
(P.S. mam zapas owulacyjnych i nimi też spróbuję wykryć ciążę tak jak 6 lat temu, a co! 😄)

o którą ciążę się staracie?

[/QUOT
Ja robilam zastrzyk 16.02 i dzis to bedzie Ovirtelle 13 plus i 12/11 dpo. Jade do sklepu i bede testowac. Ale raczej nie udalo sie bo czuje ze sie zbliza okres.. 😞
Ja też dziś czuję się jak na okres 😔 obawiam się, że mój CCC (cień cienia cienia) to tylko psikus testów z Allegro i nie dotrwam do poniedziałku bez 🐒 mam dziś straszne humory, chodzę nabzdyczona jak osa i jeszcze na czubku nosa wyskoczyły mi takie syfki jak przed okresem i przed owulacją 🙈
Jedynie ból piersi mnie dziwi, zawroty głowy i mdłości raz po raz, tego nigdy przed okresem nie miałam, podbrzusze też mnie inaczej pobolewa. Cóż, trzeba wypić melisę bo pozabijam dzisiaj wszystkich ☺️ i cierpliwie czekać. Małżonka w pierwszej kolejności dopadnę, bo uważa, że wszystko sobie wymyślam 😀

powodzenia dla was!
(P.S. mam zapas owulacyjnych i nimi też spróbuję wykryć ciążę tak jak 6 lat temu, a co! 😄)

O drugą , mamy już córeczkę , 17 miesięcy skończy za 3 dni 😀 a wy ? 💖

powodzenia dla was!

A z ciekawości , jak wykryć ciążę testami owulacyjnymi?😀

[/QUOT
Ja też dziś czuję się jak na okres 😔 obawiam się, że mój CCC (cień cienia cienia) to tylko psikus testów z Allegro i nie dotrwam do poniedziałku bez 🐒 mam dziś straszne humory, chodzę nabzdyczona jak osa i jeszcze na czubku nosa wyskoczyły mi takie syfki jak przed okresem i przed owulacją 🙈
Jedynie ból piersi mnie dziwi, zawroty głowy i mdłości raz po raz, tego nigdy przed okresem nie miałam, podbrzusze też mnie inaczej pobolewa. Cóż, trzeba wypić melisę bo pozabijam dzisiaj wszystkich ☺️ i cierpliwie czekać. Małżonka w pierwszej kolejności dopadnę, bo uważa, że wszystko sobie wymyślam 😀
Staracie się o pierwsze? :)

reklama
Do góry