Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie spłynęła sama morfologia i OB, bo przy okazji robiłam ostatnie (mam nadzieję) badania dla hematologa. I niestety nadal jest nadpłytkowość, nawet większa niż 3 m-ce temu, więc wygląda na to, że franca wróciła na dłużejMi też mówiła ginekolog by zbadać 7 dpo ale chyba odpuszczę w tym cyklu bo i tak biorę duphaston to jaki by nie był wynik to nic więcej nie zrobię :-) Trzymam kciuki za Twoje wyniki![]()
Ja dopiero od wczoraj mam dni płodne, ale na razie nie robiłam jeszcze testów owu. Może dzisiaj zrobię by z ciekawości zobaczyć jaka kreska będzie.Wy zaraz testować bedziecie
Ja dopiero zaczynam wkraczać w te diabelskie dni płodne.
Za tydzień w poniedziałek idę do ginekologa będzie to 15 dzien cyklu
Teraz na nfz jest już dostępna plynna cytologia .
Rok temu miałam robiona wiec na spokojnie zrobię po majówce
Ja robię testy ale mam ich dość dużo lh dopiero 0.18 więc do owulacji daleko dopiero 8 dzien cykluJa dopiero od wczoraj mam dni płodne, ale na razie nie robiłam jeszcze testów owu. Może dzisiaj zrobię by z ciekawości zobaczyć jaka kreska będzie.
Także my też dopiero przed staraniami![]()
Oj czy ja wiem czy dalekoJa robię testy ale mam ich dość dużo lh dopiero 0.18 więc do owulacji daleko dopiero 8 dzien cyklu
A ja się głupia martwiłam, że pewnie jest za niski, bo mnie jeszcze cycki nie boląMam prożka - 24,12 ng/ml![]()
PięknyMam prożka - 24,12 ng/ml![]()