reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Mi też mówiła ginekolog by zbadać 7 dpo ale chyba odpuszczę w tym cyklu bo i tak biorę duphaston to jaki by nie był wynik to nic więcej nie zrobię :-) Trzymam kciuki za Twoje wyniki 🍀
Na razie spłynęła sama morfologia i OB, bo przy okazji robiłam ostatnie (mam nadzieję) badania dla hematologa. I niestety nadal jest nadpłytkowość, nawet większa niż 3 m-ce temu, więc wygląda na to, że franca wróciła na dłużej 🙄

Wy mi tu o testowaniu przed terminem, a ja właśnie po to, żeby mnie nie kusiło, pochowałam wszystkie testy pod gaciami męża. Co z oczu to z serca 🤣

Chociaż tym razem chyba się nie udało, więc specjalnie się nie nastawiam. Przy wcześniejszym biochemie czułam jednak to kłucie implantacyjne, a teraz jedyne co mi dolega to ciągnięcie w krzyżu, które trzyma mnie od pierwszego dnia po owu i nie puszcza. Ech, byle do końca tygodnia...

Wy zaraz testować bedziecie
Ja dopiero zaczynam wkraczać w te diabelskie dni płodne.
Za tydzień w poniedziałek idę do ginekologa będzie to 15 dzien cyklu
Teraz na nfz jest już dostępna plynna cytologia .
Rok temu miałam robiona wiec na spokojnie zrobię po majówce
Ja dopiero od wczoraj mam dni płodne, ale na razie nie robiłam jeszcze testów owu. Może dzisiaj zrobię by z ciekawości zobaczyć jaka kreska będzie.
Także my też dopiero przed staraniami 🙈

Ja dopiero od wczoraj mam dni płodne, ale na razie nie robiłam jeszcze testów owu. Może dzisiaj zrobię by z ciekawości zobaczyć jaka kreska będzie.
Także my też dopiero przed staraniami 🙈
Ja robię testy ale mam ich dość dużo lh dopiero 0.18 więc do owulacji daleko dopiero 8 dzien cyklu

I już od jutra maraton!
1741632215503.png

reklama
Do góry