reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

@poziomkowa00 i @Waska93 dla Was też dziewczyny!!! Przepraszam, że z opóźnieniem, ale końcówka tego tygodnia przez urlopem mnie zajechała 🫣😥

Happy Birthday Love GIF by Pudgy Penguins

reklama
Niestety z ławeczki już nie wstanę. Był piękny pęcherzyk, pik, pierwszy raz czułam owulację ale mąż nie wykazał chęci więc nic z tego. Muszę się pogodzić z tą sytuacją , że więcej dzieci mieć nie będę. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Czas wkoncu zadbać o siebie. Trzymam kciuki za Was dziewczyny 🍀
Masz już swoje 3 skarby, ciesz się tym 🥰 Teraz czeka Was wspólna przyszłość we piątkę 🙂 Wszystkiego dobrego kochana ❤️

Niestety z ławeczki już nie wstanę. Był piękny pęcherzyk, pik, pierwszy raz czułam owulację ale mąż nie wykazał chęci więc nic z tego. Muszę się pogodzić z tą sytuacją , że więcej dzieci mieć nie będę. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Czas wkoncu zadbać o siebie. Trzymam kciuki za Was dziewczyny 🍀
Nie wykazał chęci bo nie chciał dziecka (pisałam Ci to na początku) . Później widział ,że testy owulacyjne robisz więc doskonale wiedział kiedy możesz mieć owulację a jak nie wiedział dokładnie to doczytał w internecie.
Jemu się jednak nic nie odwidziało , teraz chłop z ulgą odetchnął.
Mąż nie chce wazektomi (większość facetów wstydzi się do lekarza chodzić) . Więc macie 3 pociech, młody ma dopiero 2 latka. Poświęćcie się Mu :) .

Dużo zdrowia dla Ciebie. Przepracuj sobie ten temat w głowie,żebyś mogła spokojne spać :) .

Cześć , cześć . Pierwszy test zrobiłam 8 marca bo miałam silne przeczucie i wahania nastroju jak nigdy . Także słaba kreska ale jest . Dzisiaj kolejny test i już trochę bardziej widoczna . Nie ma chyba jeszcze innego wątku marcowych kresek lub listopadowych mam także chciałam się tutaj przywitać
Czytałaś pierwszy post?

Mała aktualizacja : poproszę o zapisanie na testowanie na 19.03 🫣 Kiedy już straciłam nadzieję i odpuściłam całkiem mąż zapytał czy była już ta owulacja bo możemy spróbować skoro był taki piękny pęcherzyk i pik na teście. Wspólnie ustaliliśmy, że jak się teraz nie uda to odpuszczamy i idziemy dalej przez życie z naszą trójką. Więc ostatnia szansa 🫣 Dziś jeszcze śluz jak białko więc jest szansa że zdążyliśmy 😁

reklama
Do góry