reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

@poziomkowa00 i @Waska93 dla Was też dziewczyny!!! Przepraszam, że z opóźnieniem, ale końcówka tego tygodnia przez urlopem mnie zajechała 🫣😥

Happy Birthday Love GIF by Pudgy Penguins

reklama
Niestety z ławeczki już nie wstanę. Był piękny pęcherzyk, pik, pierwszy raz czułam owulację ale mąż nie wykazał chęci więc nic z tego. Muszę się pogodzić z tą sytuacją , że więcej dzieci mieć nie będę. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Czas wkoncu zadbać o siebie. Trzymam kciuki za Was dziewczyny 🍀
Masz już swoje 3 skarby, ciesz się tym 🥰 Teraz czeka Was wspólna przyszłość we piątkę 🙂 Wszystkiego dobrego kochana ❤️

Niestety z ławeczki już nie wstanę. Był piękny pęcherzyk, pik, pierwszy raz czułam owulację ale mąż nie wykazał chęci więc nic z tego. Muszę się pogodzić z tą sytuacją , że więcej dzieci mieć nie będę. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Czas wkoncu zadbać o siebie. Trzymam kciuki za Was dziewczyny 🍀
Nie wykazał chęci bo nie chciał dziecka (pisałam Ci to na początku) . Później widział ,że testy owulacyjne robisz więc doskonale wiedział kiedy możesz mieć owulację a jak nie wiedział dokładnie to doczytał w internecie.
Jemu się jednak nic nie odwidziało , teraz chłop z ulgą odetchnął.
Mąż nie chce wazektomi (większość facetów wstydzi się do lekarza chodzić) . Więc macie 3 pociech, młody ma dopiero 2 latka. Poświęćcie się Mu :) .

Dużo zdrowia dla Ciebie. Przepracuj sobie ten temat w głowie,żebyś mogła spokojne spać :) .

Cześć , cześć . Pierwszy test zrobiłam 8 marca bo miałam silne przeczucie i wahania nastroju jak nigdy . Także słaba kreska ale jest . Dzisiaj kolejny test i już trochę bardziej widoczna . Nie ma chyba jeszcze innego wątku marcowych kresek lub listopadowych mam także chciałam się tutaj przywitać
Czytałaś pierwszy post?

Mała aktualizacja : poproszę o zapisanie na testowanie na 19.03 🫣 Kiedy już straciłam nadzieję i odpuściłam całkiem mąż zapytał czy była już ta owulacja bo możemy spróbować skoro był taki piękny pęcherzyk i pik na teście. Wspólnie ustaliliśmy, że jak się teraz nie uda to odpuszczamy i idziemy dalej przez życie z naszą trójką. Więc ostatnia szansa 🫣 Dziś jeszcze śluz jak białko więc jest szansa że zdążyliśmy 😁

reklama
Do góry