reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
oo to może znak! moja córka wczoraj mnie całowała w brzuch, po prostu podeszła do mnie jak stałam i na stojąco pocałowała 🤭
Nie wiem dlaczego ale przypomniało mi się,gdy byłam+- 2 tyg po porodzie to moja (4letnia) siostrzenica potarmosiła rączką po moim brzuchu i powiedziała, że nie mam tam dzidzi ale mam galaretkę 😆🫣😭

Niestety z ławeczki już nie wstanę. Był piękny pęcherzyk, pik, pierwszy raz czułam owulację ale mąż nie wykazał chęci więc nic z tego. Muszę się pogodzić z tą sytuacją , że więcej dzieci mieć nie będę. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Czas wkoncu zadbać o siebie. Trzymam kciuki za Was dziewczyny 🍀

Niestety z ławeczki już nie wstanę. Był piękny pęcherzyk, pik, pierwszy raz czułam owulację ale mąż nie wykazał chęci więc nic z tego. Muszę się pogodzić z tą sytuacją , że więcej dzieci mieć nie będę. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Czas wkoncu zadbać o siebie. Trzymam kciuki za Was dziewczyny 🍀
ciesz się po prostu z tego co masz 🥰 a masz na prawdę szczęście będąc mamą, bo też nie każda może tego doświadczyć bądź czeka na to kilkanaście lat

Bardzo mi przykro 😓. Ale z drugiej strony wiesz na czym stoisz i nie będziesz się katować i męczyć psychicznie.
Masz już wspaniałą trójkę dzieci ❤️ Wiele kobiet chciałoby mieć tyle szczęścia w domu :) Także glowa do góry i dbajcie o siebie.

@iwonakk 🥳
Happy Birthday GIF by Facebook

reklama
Do góry