Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mamy jeszcze dwa na szczęście… ale już czuje stres z tym wszystkim związany. Jedno mamy jeszcze 5.1.2 i jedno 3.2.2. Ogólnie dość dziwna ta sprawa ze spadającą beta bo w sumie nie czuję kompletnie nic, żadnego bólu, żadnych plamien czy krwawień… nie wiem na co się przygotować nawet..Trzymaj się. Przytulam. Dobrze pamiętam że macie jeszcze zarodki?
Zerknelam ma test po czasie i jednak był tam słaby cień.A testy wychodzą Ci białe ? Z jakiej firmy robisz ?
Przykro miCześć dziewczyny… ja niestety z moim zarodziem muszę się pożegnaćw piątek robiłam betę i wynosiła 61 w diagnostyce, dziś w mojej klinice in vitro po badaniu bety mam 58,1
trzymam jednak kciuki za wasze maluszki
![]()
Jak kawa śmierdzi to już sikaj na patykMi oprócz tkliwych piersi i dziwnego uczucia w podbrzuszu od kilku dni doszły dziś od rana delikatne mdłości i kawa mi zaczęła śmierdzieć... chyba nie wytrzymam i kupie dziś test na jutro rano, bo do piątku nie wytrzymam....
Oby to nie były moje urojenia...
Idę dopiero o 16, po pracy@Justi1234 byłaś dziś na becie ?
Idę dopiero o 16, po pracy