reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Trzymaj się. Przytulam. Dobrze pamiętam że macie jeszcze zarodki?
Tak, mamy jeszcze dwa na szczęście… ale już czuje stres z tym wszystkim związany. Jedno mamy jeszcze 5.1.2 i jedno 3.2.2. Ogólnie dość dziwna ta sprawa ze spadającą beta bo w sumie nie czuję kompletnie nic, żadnego bólu, żadnych plamien czy krwawień… nie wiem na co się przygotować nawet..

Mi oprócz tkliwych piersi i dziwnego uczucia w podbrzuszu od kilku dni doszły dziś od rana delikatne mdłości i kawa mi zaczęła śmierdzieć... chyba nie wytrzymam i kupie dziś test na jutro rano, bo do piątku nie wytrzymam....
Oby to nie były moje urojenia...
Jak kawa śmierdzi to już sikaj na patyk 🤪 ja tak miałam

reklama
Do góry