niezapominajka876
Fanka BB :)
Zmienił mi się tryb pracy twarzy
kiedyś wysypywało mnie na okres, teraz bolące krosty robią się koło owulacji. Któreś też tak się zmieniło?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam i na owulację i na okresZmienił mi się tryb pracy twarzykiedyś wysypywało mnie na okres, teraz bolące krosty robią się koło owulacji. Któreś też tak się zmieniło?
U mnie raz na owulację, raz na okresZmienił mi się tryb pracy twarzykiedyś wysypywało mnie na okres, teraz bolące krosty robią się koło owulacji. Któreś też tak się zmieniło?
Przyrost jest w normieDziewczyny taki mam wynik. Co mam robić i myśleć?
16.04 beta 13
18.04 beta 19
20.04 beta 34
22.04 beta 78
Progesteron niski, bo nie przyjmuje go, odstawiłam...
Nie wiem co robić, jestem przerażonaPrzyrost jest w normieProżek niski ale teraz nie wiadomo czy znów przyjmować luteinę czy co ? Może skontaktuj się ze swoim lekarzem
Przyrost jest niby w normie, ale dobrze wiemy wszystkie, że na początku ta beta rośnie mega szybko...osobiście dla mnie nie wygląda to dobrze niestety, aczkolwiek trzymam kciuki abym się myliła...Dziewczyny taki mam wynik. Co mam robić i myśleć?
16.04 beta 13
18.04 beta 19
20.04 beta 34
22.04 beta 78
Progesteron niski, bo nie przyjmuje go, odstawiłam...
No wlasnie dlatego nie wiem co mam robicPrzyrost jest niby w normie, ale dobrze wiemy wszystkie, że na początku ta beta rośnie mega szybko...osobiście dla mnie nie wygląda to dobrze niestety, aczkolwiek trzymam kciuki abym się myliła...
Przyrosty niby prawidłowe ale tak bez szału. Konsultowałaś to z lekarzem?No wlasnie dlatego nie wiem co mam robic
Ja bym to skonsultowała z lekarzemNo wlasnie dlatego nie wiem co mam robic