reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Któraś brała Miovelle Nac? Dostałam od 3 dc 3x1 i dziś mnie tak położyło po porannej dawce, takie skurcze brzucha 😬 ktoś miał podobnie? A jeśli nie to myślicie ze sobie nie naszkodze odstawieniem po jednym dniu? :/ wczoraj było okej :(

@królowa_kresek😉🙃 wszystkiego co najwspanialsze! 🫶🏼
A dla Was dziewczynki wesołych świąt!

U mnie na „osi” prawdopodobnie (bo nie było monitoringu w tym cyklu) 6DPO i oczywiście już głowa pracuje 😏
Gęsty śluz, ciągnie mnie jajnik i czuję jakby kłucia w macicy, a jak na stół Wielkanocy wleciały ogórki kiszone to odpłynęłam 🤭

Wiem że na takie bejbikowe objawy jeszcze za wcześniej, ale głowa sama robi swoje.

reklama
Ehh no to jest takie trudne
Też często mam ochotę napic się i zapomnieć.
Rozumiem Ciebie.
Wczoraj mialam taka.ochote, bo po wizycie u lekarza okazało się, że nie ma zadnego pęcherzyka więc cykl bezowulacyjny, za to po stymulacji pojawił się jakiś dziwny mięśniak.

A tak propo fajek i alko , to ja dziś rozmnazalam kwiatki na balkonie, wyglądam przez balkon a pod blokiem stoi para , dziewczyna w zaawansowanej ciąży na moje ok 7-8 m, w jednej ręce piwo w drugiej papieros.
Wypiła 2 browary, i nie wiem wypalila może z 6 fajek.

Kur... szlag mnie trafiał :( tak bardzo przykro mi bylo, ze ta niesprawiedliwosc,chciałam jej coś krzyknąć przez balkon, ale moj niemaz uznał, że to i tak nic nie da.
I tak to jest. Sensu bez.
W piątek byłam na RTG. Wejście na RTG razem z wejściem na patologie ciąży. Pod drzwiami paliła w zaawansowanej ciąży. Ehhh

Do góry