anyżowa
Fanka BB :)
Tobie również najlepsze życzenia, chociaż wiadomo jak to wygląda w obliczu wkurwu i smutku zarazem Łącze się w bólu ze swoim negatywem dzisiejszym, a także w postrzeganiu rzeczywistości, bo dlaczego niby "nas" musiało to spotkać...z jakiej racji ta niesprawiedliwość. DLACZEGO tego co inni planują, bądź mają na pstryknięcie palcami( albo i nie)i powinno to być w zasięgu ręki , my nie możemy mieć? Ten żal jest oczywisty i w takich momentach jak święta dodatkowo mnie to wkurwia... Możemy wszystko...ale jak widać najważniejsze kwestie czasami okrywa podły chichot losu.Chciałam Wam życzyć dziewczyny też spokojnych, słonecznych, radosnych jajecznych świąt
Ja po tym dzisiejszym teście nie mam jakiegoś cudownego humoru. Wręcz mam jakieś takie myśli, że ja sobie odmawiam wielu rzeczy i w ciąży nie jestem. Inne piją, palą itd bez problemu. Wiem że to truizm.
Przyznam się bez bicia, popalałam e-papierosa, starania, problemy, rzuciłam. Czasami kupowałam sobie jednorazówkę elektroniczną na imprezę, potem miałam wyrzuty sumienia. Dzisiaj po tym białym teście mam taką ochotę usiąść przed domem, puścić chmurkę i sobie poryczeć żeby się oczyścić.
Sorry za ten wywód ale musiałam wyrzucić z siebie
Rzuciłam papierosy już kilka lat temu ( decyzja o staraniach) , akurat za to jestem wdzięczna i nie ciągnie , ale też jednocze się w bólu, bo już troche bezsilność w wielu momentach bierze górę i akurat pije dzisisiaj piwo, dlatego nie czuj się gorsza. Momenty słabości w tej rzeczywistości jaką zgotował Nam los, to naturalna sprawa myślę...nie rób sobie za nadto wyrzutów, każdy ma prawo do słabości i nikt nie jest cyborgiem
Masz jakiś plan dalszy?