reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Wesołych, ale koniecznie spokojnych Świąt dla Was wszystkich. Samych przyjemności i żadnych głupich, bolesnych życzeń. Pięknej pogody i dużo nadziei w serduchach. Chcę Was wszystkie widzieć na mamusiach góra do czerwca ;)
Przytulam mocno wszystkie Wojowniczki. Niech się spełni Wasze marzenie.
🐣🥚🐥☀️🌷☀️🐣🌷🐥🥚🐥🐣🌷🌷☀️🥚🐥🐣🍀🥚🐥🍀🥚🥚🥚🥚

A ja właśnie wracam od psychiatry. Dostałam zoloft i przedłużenie zwolnienia na trzy tygodnie 🙈 Wystarczyło że zapytał co się dzieje, a ja już miałam łzy w oczach i musiałam tłumić płacz. Wtedy zdałam sobie sprawę, że ta wizyta to najlepsza rzecz jaką mogłam zrobić sama dla siebie i teraz będę szukać psychologa albo psychoterapeuty. I jestem z siebie dumna 🙈
Brawo ❤️ ! Teraz tylko do przodu. Jak człowiek dojdzie do pewnego momentu, to już może iść tylko w górę, może być już tylko lepiej :)

Szczęśliwych Świąt! Spaceru, spokoju i uśmiechu ❤️ odetchenia od zmartwień, powrotu pogody ducha dla Was wszystkich 🐥

Dziewczynki,
🐣🐣🐣🐣🐣
Moje kurczaczki,

Życzę Wam aby te święta były spokojne, radosne, żebyście spędziły je tak jak chcecie Wy, a nie tak jak wypada.
Niech ten wielkanocny Zajaczek przyniesie Wam wiarę, której czasem braknie i nadzieję, która czasem się gdzieś chowa.
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️🍀
dziękuję Wam, za to że jesteście.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Chciałam Wam życzyć dziewczyny też spokojnych, słonecznych, radosnych jajecznych świąt 🙂 🐣🐤
Ja po tym dzisiejszym teście nie mam jakiegoś cudownego humoru. Wręcz mam jakieś takie myśli, że ja sobie odmawiam wielu rzeczy i w ciąży nie jestem. Inne piją, palą itd bez problemu. Wiem że to truizm.
Przyznam się bez bicia, popalałam e-papierosa, starania, problemy, rzuciłam. Czasami kupowałam sobie jednorazówkę elektroniczną na imprezę, potem miałam wyrzuty sumienia. Dzisiaj po tym białym teście mam taką ochotę usiąść przed domem, puścić chmurkę i sobie poryczeć żeby się oczyścić.
Sorry za ten wywód ale musiałam wyrzucić z siebie 😅

Chciałam Wam życzyć dziewczyny też spokojnych, słonecznych, radosnych jajecznych świąt 🙂 🐣🐤
Ja po tym dzisiejszym teście nie mam jakiegoś cudownego humoru. Wręcz mam jakieś takie myśli, że ja sobie odmawiam wielu rzeczy i w ciąży nie jestem. Inne piją, palą itd bez problemu. Wiem że to truizm.
Przyznam się bez bicia, popalałam e-papierosa, starania, problemy, rzuciłam. Czasami kupowałam sobie jednorazówkę elektroniczną na imprezę, potem miałam wyrzuty sumienia. Dzisiaj po tym białym teście mam taką ochotę usiąść przed domem, puścić chmurkę i sobie poryczeć żeby się oczyścić.
Sorry za ten wywód ale musiałam wyrzucić z siebie 😅
Ehh no to jest takie trudne
Też często mam ochotę napic się i zapomnieć.
Rozumiem Ciebie.
Wczoraj mialam taka.ochote, bo po wizycie u lekarza okazało się, że nie ma zadnego pęcherzyka więc cykl bezowulacyjny, za to po stymulacji pojawił się jakiś dziwny mięśniak.

A tak propo fajek i alko , to ja dziś rozmnazalam kwiatki na balkonie, wyglądam przez balkon a pod blokiem stoi para , dziewczyna w zaawansowanej ciąży na moje ok 7-8 m, w jednej ręce piwo w drugiej papieros.
Wypiła 2 browary, i nie wiem wypalila może z 6 fajek.

Kur... szlag mnie trafiał :( tak bardzo przykro mi bylo, ze ta niesprawiedliwosc,chciałam jej coś krzyknąć przez balkon, ale moj niemaz uznał, że to i tak nic nie da.
I tak to jest. Sensu bez.

reklama
Ehh no to jest takie trudne
Też często mam ochotę napic się i zapomnieć.
Rozumiem Ciebie.
Wczoraj mialam taka.ochote, bo po wizycie u lekarza okazało się, że nie ma zadnego pęcherzyka więc cykl bezowulacyjny, za to po stymulacji pojawił się jakiś dziwny mięśniak.

A tak propo fajek i alko , to ja dziś rozmnazalam kwiatki na balkonie, wyglądam przez balkon a pod blokiem stoi para , dziewczyna w zaawansowanej ciąży na moje ok 7-8 m, w jednej ręce piwo w drugiej papieros.
Wypiła 2 browary, i nie wiem wypalila może z 6 fajek.

Kur... szlag mnie trafiał :( tak bardzo przykro mi bylo, ze ta niesprawiedliwosc,chciałam jej coś krzyknąć przez balkon, ale moj niemaz uznał, że to i tak nic nie da.
I tak to jest. Sensu bez.
To że nie jestem sama w takich myślach pociesza 🙂
A kobiety w ciąży, które palą i piją to już dla mnie w ogóle jest nie do pojęcia. Ja rozumiem na początku jak nie sprawdzasz, nie wiesz że jesteś, to norma. Jak ja coś takiego widzę to aż ręka świerzbi, żeby takiego patelniaka w potylicę wychowawczego sprzedać żeby ta fajka z gęby wyleciała.
Niestety właśnie życie jest niesprawiedliwe, ty byś dbała, chuchała, a nie możesz zajść. Tamta kompletnie nie szanuje tego co ma.
A pouczanie ? Nie ma sensu. Z gadaniem czy bez i tak zrobi swoje...

Do góry