reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Któraś brała Miovelle Nac? Dostałam od 3 dc 3x1 i dziś mnie tak położyło po porannej dawce, takie skurcze brzucha 😬 ktoś miał podobnie? A jeśli nie to myślicie ze sobie nie naszkodze odstawieniem po jednym dniu? :/ wczoraj było okej :(

@królowa_kresek😉🙃 wszystkiego co najwspanialsze! 🫶🏼
A dla Was dziewczynki wesołych świąt!

U mnie na „osi” prawdopodobnie (bo nie było monitoringu w tym cyklu) 6DPO i oczywiście już głowa pracuje 😏
Gęsty śluz, ciągnie mnie jajnik i czuję jakby kłucia w macicy, a jak na stół Wielkanocy wleciały ogórki kiszone to odpłynęłam 🤭

Wiem że na takie bejbikowe objawy jeszcze za wcześniej, ale głowa sama robi swoje.

reklama
Ehh no to jest takie trudne
Też często mam ochotę napic się i zapomnieć.
Rozumiem Ciebie.
Wczoraj mialam taka.ochote, bo po wizycie u lekarza okazało się, że nie ma zadnego pęcherzyka więc cykl bezowulacyjny, za to po stymulacji pojawił się jakiś dziwny mięśniak.

A tak propo fajek i alko , to ja dziś rozmnazalam kwiatki na balkonie, wyglądam przez balkon a pod blokiem stoi para , dziewczyna w zaawansowanej ciąży na moje ok 7-8 m, w jednej ręce piwo w drugiej papieros.
Wypiła 2 browary, i nie wiem wypalila może z 6 fajek.

Kur... szlag mnie trafiał :( tak bardzo przykro mi bylo, ze ta niesprawiedliwosc,chciałam jej coś krzyknąć przez balkon, ale moj niemaz uznał, że to i tak nic nie da.
I tak to jest. Sensu bez.
W piątek byłam na RTG. Wejście na RTG razem z wejściem na patologie ciąży. Pod drzwiami paliła w zaawansowanej ciąży. Ehhh

Do góry