reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Moje śniadanko

Załączniki

• IMG_5782.jpeg
    IMG_5782.jpeg
    183,2 KB · Wyświetleń: 127
Ja w marcu jakby lepiej z nastrojem :D
nie wzięłam tego clo za to w weszłam z protokołem 3 razy S - suplementy, spacery i seks 😂
W pon mam wizytę. Zobaczymy co tam organizm dał radę sam czy była owu :)
W weekend zakupy nowych ciuchów, odciągane od ponad roku bo przecież planujemy a potem staramy się o ciąże, wiec już nie będę kupować nowych, kupi się po na nowy rozmiar 🤡
zamierzam być najmodniejsza w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę 😂 przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
Przesyłam pozytywny vibe, jedziemy z tą wiosna 😎

Ostatnia edycja:
nie wzięłam tego clo za to w weszłam z protokołem 3 razy S - suplementy, spacery i seks 😂
W weekend zakupy nowych ciuchów, odciągane od ponad roku bo przecież planujemy a potem staramy się o ciąże, wiec już nie będę kupować nowych, kupi się po na nowy rozmiar 🤡
zamierzam być najmodniejsza notariuszką w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę 😂 przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
u mnie to też będzie dobra wiosna! Kupujemy mieszkanie! Przyjmuje pozytywny wibe🤓

Wow gratuluje 🥺 możliwe ze już dziś będziesz mieć wieczorem większość lab robi bete na ten sam dzień :)
dobrze pamietam ze pislalas ze zaczęliście się starać w styczniu? Super :)
Tak, pierwszy był styczeń. Ten był drugim cyklem 😀 od końca okresu robiłam testy owulacyjne i dobrze, bo okazało się że miałam owulację wcześniej o kilka dni niż przewidywała aplikacja

zamierzam być najmodniejsza notariuszką w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę 😂 przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
to ja właśnie z tego powodu nie mogę nowych staników sobie kupić od roku 😂 ale już mi zapięcie w moim ulubionym poszło, wiec olewam i idę na zakupy jak wydobrzeje 😂😂😂

reklama
Do góry