reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Moje śniadanko

Załączniki

• IMG_5782.jpeg
    IMG_5782.jpeg
    183,2 KB · Wyświetleń: 122
Ja w marcu jakby lepiej z nastrojem :D
nie wzięłam tego clo za to w weszłam z protokołem 3 razy S - suplementy, spacery i seks 😂
W pon mam wizytę. Zobaczymy co tam organizm dał radę sam czy była owu :)
W weekend zakupy nowych ciuchów, odciągane od ponad roku bo przecież planujemy a potem staramy się o ciąże, wiec już nie będę kupować nowych, kupi się po na nowy rozmiar 🤡
zamierzam być najmodniejsza w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę 😂 przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
Przesyłam pozytywny vibe, jedziemy z tą wiosna 😎

Ostatnia edycja:
nie wzięłam tego clo za to w weszłam z protokołem 3 razy S - suplementy, spacery i seks 😂
W weekend zakupy nowych ciuchów, odciągane od ponad roku bo przecież planujemy a potem staramy się o ciąże, wiec już nie będę kupować nowych, kupi się po na nowy rozmiar 🤡
zamierzam być najmodniejsza notariuszką w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę 😂 przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
u mnie to też będzie dobra wiosna! Kupujemy mieszkanie! Przyjmuje pozytywny wibe🤓

Wow gratuluje 🥺 możliwe ze już dziś będziesz mieć wieczorem większość lab robi bete na ten sam dzień :)
dobrze pamietam ze pislalas ze zaczęliście się starać w styczniu? Super :)
Tak, pierwszy był styczeń. Ten był drugim cyklem 😀 od końca okresu robiłam testy owulacyjne i dobrze, bo okazało się że miałam owulację wcześniej o kilka dni niż przewidywała aplikacja

zamierzam być najmodniejsza notariuszką w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę 😂 przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
to ja właśnie z tego powodu nie mogę nowych staników sobie kupić od roku 😂 ale już mi zapięcie w moim ulubionym poszło, wiec olewam i idę na zakupy jak wydobrzeje 😂😂😂

reklama
Do góry