akurat na dzisiaj rano miałam wizytę na pobranie krwi i przy okazji poprosiłam o betę. Wyniki pewnie jutro będąCudny widok z rana pięknie
Idziesz na bete?
reklama
K448
Fanka BB :)
Wow gratuluje możliwe ze już dziś będziesz mieć wieczorem większość lab robi bete na ten sam dzieńakurat na dzisiaj rano miałam wizytę na pobranie krwi i przy okazji poprosiłam o betę. Wyniki pewnie jutro będą
dobrze pamietam ze pislalas ze zaczęliście się starać w styczniu? Super
K448
Ja w marcu jakby lepiej z nastrojem
nie wzięłam tego clo za to w weszłam z protokołem 3 razy S - suplementy, spacery i seks
W pon mam wizytę. Zobaczymy co tam organizm dał radę sam czy była owu
W weekend zakupy nowych ciuchów, odciągane od ponad roku bo przecież planujemy a potem staramy się o ciąże, wiec już nie będę kupować nowych, kupi się po na nowy rozmiar
zamierzam być najmodniejsza w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
Przesyłam pozytywny vibe, jedziemy z tą wiosna
nie wzięłam tego clo za to w weszłam z protokołem 3 razy S - suplementy, spacery i seks
W weekend zakupy nowych ciuchów, odciągane od ponad roku bo przecież planujemy a potem staramy się o ciąże, wiec już nie będę kupować nowych, kupi się po na nowy rozmiar
zamierzam być najmodniejsza w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
Ostatnia edycja:
Mikimka
u mnie to też będzie dobra wiosna! Kupujemy mieszkanie! Przyjmuje pozytywny wibeJa w marcu jakby lepiej z nastrojem
zamierzam być najmodniejsza notariuszką w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
Tak, pierwszy był styczeń. Ten był drugim cyklem od końca okresu robiłam testy owulacyjne i dobrze, bo okazało się że miałam owulację wcześniej o kilka dni niż przewidywała aplikacjaWow gratuluje możliwe ze już dziś będziesz mieć wieczorem większość lab robi bete na ten sam dzień
dobrze pamietam ze pislalas ze zaczęliście się starać w styczniu? Super
fckathy
to ja właśnie z tego powodu nie mogę nowych staników sobie kupić od roku ale już mi zapięcie w moim ulubionym poszło, wiec olewam i idę na zakupy jak wydobrzejeJa w marcu jakby lepiej z nastrojem
zamierzam być najmodniejsza notariuszką w mieście i czerpać chociaż tyle z życia ze nadal nasłuchiwać się komplementów jaka mam cudowna figurę przynajmniej tyle skoro do ciążowych gratulacji narazie mi daleko. Składam tez papiery o pozwolenie na budowę bo w końcu projekt domu dopięty.
K448
Wow gratulacje!u mnie to też będzie dobra wiosna! Kupujemy mieszkanie! Przyjmuje pozytywny wibe
dosiasamosia
Ja dzisiaj się dowiem czy nasze marcowanie miało sens , o 19 idę na wizytę czy owu wogole była. Ale przez stres przez fochy teściów nie liczę na pozytywne zakończenie cyklu.
reklama
dosiasamosia
Powiedziałam sobie, że jeśli będę w ciąży w tym cyklu to znak z nieba że choć trochę muszę się z nimi dogadać w tej kwestii ślubu. Ja potrzebuje po prostu znaku bo nie wiem co robić. Wczoraj teściu powiedział że nie przyjdzie w takim razie.