reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Jest środek nocy a ja już nie śpię od jakiegoś czasu. Tak mnie bolą jajniki, plecy, że się popłakałam. Kiszki też. Wzięłam.nospe i apap noc, może zasnę jeszcze choć na chwilę. I już w ogóle myślałam, że dostałam okres, ale nie na szczęście. Nigdy tak nie miałam a tu z każdym miesiącem kiedy coraz mocniej pragnę ciąży, dziecka następnego czuje się coraz gorzej również psychicznie. Nie ma mocy, żeby to była ciąża, jak już to podbrzusze powinno pobolewać, a nie napierd.lac tak że się zwijam i to dwa jajniki, a mocniej z tego, ktorego.mialam owulke. W żadnej ciąży też mnie tak nie bolało. Także nie wiem czy mam jak miałam w planach do czerwca siw starac czy jak lekarz we wtorek powie ze to super pms, to niech m daje jakieś tabsy, żebym się nie męczyła. Muszę przemyśleć.
Jak zwykle.u mnie zalpost i marudzenie, ale wkurza mnie to szczerze i w ogóle wszystko mnie wkurza ehhh.
kurde, ale taki ból nie zwiastuje, że w organizmie jest wszystko okej. Miesiączki/ bóle przed się rzeczywiście można czuć, ale nie do tego stopnia, ze płaczesz. Czy badałaś sobie hormony, robiłaś biopsje macicy?

reklama
Tez wpadlam w depresje. Snily sie kolejne poronienia, obudzilam sie i myslalam ze po co mi to wszystko, ze kolejnej straty nie przezyje, ze mam wygodne zycie. Itd.

Teraz mysli przeszly ale zdecydowanie na laweczke u mnie do maja 😞
przytulam Kochana ☹️ to na pewno jest mega ciężkie doświadczenie, nawet nie jestem sobie w stanie go wyobrazić 🥺 pamiętaj, żeby dbać o siebie w tym czasie i sprawiać sobie dużo przyjemności ❤️

Czy jak idę w poniedziałek na badania, będę badać Wit.B12 i kwas foliowy itd. to odstawić wcześniej witaminy?
podbijam to pytanie, tez jestem ciekawa.

Oraz pytanie numer dwa - co można zrobić, aby pomoc stosunkowi LH i FSH, żeby wyniósł bliżej jednego?

W zeszłym roku miałam LH6,76 : FSH9,58
W tym roku mam: LH5,69 : FSH7,49

reklama
Do góry