reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Cześć dziewczyny chciałam się przywitać 🥰
Jestem mamą córeczki, która zaraz kończy rok, staraliśmy się o nią 2,5 roku, w tym czasie jedna strata, jeżdżenie po lekarzach i dużo łez.
Zaczynam myśleć o drugim maleństwie, ale przeraża mnie myśl, że może znowu będzie to długo trwać?
Od razu sobie przypominam, to czekanie na owulacje, mierzenie temperatury, testy owulacyjne 😱
Staram się podejść z chłodna głową, ale no ciężko jest.

Mam do was pytanie, co warto zacząć suplementowac sobie już teraz ?

reklama
Dzięki Kochana.
Poszukam, zrobie droznosc jak tylko dostanę okres.

czytałam o droznosci Sono z lipiodolem, niby lepsze ale badania prawie 3kola.
Bije się z myślami, muszę działać.
Moze lepiej zwykle sono hsg ?

Niestety wczoraj hodowla została zakończona. Kolejna porażka.
ja się nie znam na tak zaawansowanych technikach, o których piszesz, ale skoro mówisz, ze już z kasą krucho, a może będziecie jednak planować jeszcze te Czechy to może by się udało sonohsg zrobić na NFZ?

Jestem mamą córeczki, która zaraz kończy rok, staraliśmy się o nią 2,5 roku, w tym czasie jedna strata, jeżdżenie po lekarzach i dużo łez.
Zaczynam myśleć o drugim maleństwie, ale przeraża mnie myśl, że może znowu będzie to długo trwać?
Od razu sobie przypominam, to czekanie na owulacje, mierzenie temperatury, testy owulacyjne 😱

hej, witamy i zapraszamy, ale najpierw prośba o przeczytanie posta na pierwszej stronie i zapisanie się do testowania lub na ławkę i udzielanie się/ zadawanie pytań dopiero po tym.

ja suplementuje:

- feritile me complex
- witamina b complex
- witamina D
- ubiquinol
- jod
- magnez
- omega
- probiotyki

Ale to wszystko zależy od tego, jaki jest Twój organizm i potrzeby, jakie masz poziomy witamin, ferrytyny itd.

Natomiast w ciemno to mysle, ze spokojnie możesz suplementowac kwas foliowy (tylko ważne, żeby nie syntetyczny) i omega, a resztę dobrze, żebyś sobie sprawdziła.

Dzięki Kochana.
Poszukam, zrobie droznosc jak tylko dostanę okres.

czytałam o droznosci Sono z lipiodolem, niby lepsze ale badania prawie 3kola.
Bije się z myślami, muszę działać.
Moze lepiej zwykle sono hsg ?

Niestety wczoraj hodowla została zakończona. Kolejna porażka.
Bardzo mi przykro 😢 U mnie po punkcji były przez kilka cykli piękne owu. Sam doktor był zdziwiony. Ale małża miałam za daleko. A teraz już dupa, ale starość nie radość. Ty się nie poddawaj. Zwykłe sono też powinno być ok. Przemyśl to na spokojnie jak poczujesz się lepiej 💔

🙋‍♀️! Suple zawsze warto, oczywiście 🥰

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakies jadłospisy plodnosciowe? Robię listę zakupów na tydzień i może coś bym takiego ugotowała.

Do góry