Marzenaaa12
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki za przyrostMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
Piekny progesteron bierzesz cos ze masz taki ladny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki za przyrostMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
pięknie GratulacjeMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
Nic, sam tak wzrósłTrzymam mocno kciuki za przyrost
Piekny progesteron bierzesz cos ze masz taki ladny
Gratulacje! Piękny progesteronMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
19 Ginekolog, drożność nie w tym miesiącu.Oraz może ktoś w międzyczasie któraś z Was chciałaby wpisać jakieś ważne wydarzenia do kalendarza badań/ zabiegów/ procedur?
Ale piękne wyniki, zazdro. Gratulacje!!!Mam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
Przykro mi kochana Trzymaj sięDziewczyny, witam ponownie.
Niestety poronilam.
Wczoraj zaczelo sie lekkim krwawieniem i dzisiaj juz bardzo duzo krwi i skrzepy. Boli. i fizycznie i psychicznie. To moje pierwsze poronienie.
Mam pytanie- czy musze isc od razu do Ginekologa w takiej sytuacji czy moze np. poczekac do 24 marca jak mialam ustalone usg wczesniej?
po jakim czasie mozna sie starac ponownie? tak mysle, ze moze pod koniec maja zaczne znowu bo w maju mam zaplanowany urlop.
GratulacjeMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
super i ten progesteron bombaMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę