amusedxxx
Moderator
darmowe z newslettera akademii plodnosciDziewczyny, czy któraś z Was ma jakies jadłospisy plodnosciowe? Robię listę zakupów na tydzień i może coś bym takiego ugotowała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
darmowe z newslettera akademii plodnosciDziewczyny, czy któraś z Was ma jakies jadłospisy plodnosciowe? Robię listę zakupów na tydzień i może coś bym takiego ugotowała.
bardzo dziękuje!darmowe z newslettera akademii plodnosci
Tak. ja ćwiczę i tez niestety czuje jajniki albo cale podbrzusze.Powiedzcie mi czy między owulka a czasem do testowania ćwiczycie? Ja poszłam poćwiczyć i zaczęłam.czuc jajnik i już panikuje jak to ja xd
Żyj normalnie po owulacji, wszystko będzie okPowiedzcie mi czy między owulka a czasem do testowania ćwiczycie? Ja poszłam poćwiczyć i zaczęłam.czuc jajnik i już panikuje jak to ja xd
Ale masz proga, ooo zazdro!Mam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
Gratki kciuki za przyrostMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę