Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Ja powtarzam, byłam o 12, więc wynik zapewne jak ostatnio ok 21.Dzień dobry. Kto dziś powtarza betę?
No to git, ja tez się tym leczyłam i u mnie puściłoUnidox na 10 dni, 2 razy dziennie plus coś osłonowego.
Przepraszam, ale gadanie ze beta musi przekroczyć 25 żeby liczyć jako ciążę to BZDURA. Partner robił badania nasienia? Miałaś robione wymazy i badania wirusologiczne? Dlaczego od razu lekarz proponuję laparo? A histeroskopia z biopsją i drożność? Robiłaś?
Ja mam już wynikDzień dobry. Kto dziś powtarza betę?
No i pięknieJa mam już wynik Zobacz załącznik 1617217
o jeju ja też zazdroszczę, ja zawsze mam takie długieU mnie . Ten cykl trwał 40 dni. Testowanie z lutego przesunęło się na początek marca. Juz więcej w tym miesiącu nie zatestuję. Zazdroszczę wszystkim kobietom które mają "krótkie" cykle