reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Obudziłam się;-)
Wszystko ok
Dzięki dziewczyny;)

Z gorszych wiadomości to jest taka że tylko 4 komórki z 9 są ok. I teraz czekamu jak się zaplodnia.
No i ogólnie jestem na granicy hiperstymulacji więc jak jakiś transfer to nie w tym cyklu.
To teraz trzymamy kciuki za dzielne komóreczki. Niech się pięknie zapłodnią i podzielą ❤️🍀✊🏻 Ja jak się obudziłam po punkcji to płakałam czort wie dlaczego. No łzy, jak grochy 😂

Ja również widzę :)

Jako dziecko byłam tym leczona i zawsze mówiłam, że mi niedobrze aż wreszcie sie pozygalam i dali mi spokój 😂

Mam betę, ale w sumie bez przyrostu, to co mi po tym. Na powtórna idę w środe, czyli na razie wiem, ze nic nie wiem. Zobacz załącznik 1616733
Ładna beta na początek :) W środę będzie jeszcze ładniejsza 3 - cyfrowa. 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀

Dziewczyny, mega się cieszę z tych kreseczek 🫶🏻

U mnie z kolei jakieś kiepskie przeczucia… 🙄 Nie dość, że mam dziwne wrażenie, że to cykl bezowulacyjny (nie było tego charakterystycznego kłucia jajnika, śluz jak był to cały czas wodnisty, 🍒 flaki i nie bolą), to jeszcze mnie dzisiaj zaczęło lekko boleć podbrzusze jak na @ chociaż to trochę wcześnie, bo dzisiaj dopiero 28dc, a ja mam zwykle 33-35 🙄

Jak się objawia u ciebie hiperstymulacja? W wynikach USG coś zaniepokoiło lekarza ?
U mnie glownie bardzo wysoki estradiol w sobotę. Oraz zwykle bardzo dużo komorek jajowych ale u mnie akurat nie było dużo.
Wynik estradiolu 4400 chyba ng albo pg/ml

Ogólnie to ja od kilku dni czułam jakbym miała kamienie w brzuchu i co chwilę klucie.
A hiperstymulacja jest nie tylko groźna dla zdrowia, co stanowi b.duze zagrożenie dla życia.
Od jutra mam clexan i dostinex i coś jeszcze.

reklama
Do góry