Kosinka94
Moderator
W jednej łazience też w tym celu wykorzystuje kosza u mnie śmietnik działa jako podstawka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jednej łazience też w tym celu wykorzystuje kosza u mnie śmietnik działa jako podstawka
Nie wiem czy to kwestia mojego neta ale jest mega niewyraźnie że ciężko coś przeczytaćjuż w brzuchu. Ale coś głowa mnie zaczyna bardziej bolec.
Odebrałam wynik biopsji - chyba wszystko git jest, nie?
nie ma dramatu, ale nie jest to wystarczający poziom. Podbij do conajmniej 600 pg/mlDzisiaj też nadrobiłam wyniki których mi brakowało i może podzielicie się swoim doświadczeniem, bo już mam część. Czy witamina B12 na poziomie 440 to dużo czy mało?
Już jest małpiszon. Zobaczymy w kwietniu...^^Robiłam test i nic nie ma. @ jeszcze nie przyszła ale nie ma się co łudzić.
Jest mi w **** przykro. Mam 32 lata i ani jednego dziecka i chyba tak w ogóle to nie mam już na co liczyć.
Przykro mi. Mam nadzieję, że jeszcze Cię los obdarzy maluszkiemJuż jest małpiszon. Zobaczymy w kwietniu...^^Zobacz załącznik 1616713