reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Byłam dziś na wizycie poowulacyjnej 🫡 z trzech pęcherzykow dwa pięknie pękły (i są już nawet ciałka żółte), natomiast z trzeciego się zrobiła torbiel krwotoczna. Lekarz mówi, że szanse na bliźniaki dalej są ale trojaczków już raczej nie będzie. 😅 endometrium 15,9 więc delikatnie przerośnięte, mimo brania 100 mg clo przez 5 dni.
Mówił, że polip w zasadzie jest ale że tak malutki (ok 4-5mm) i że nie jest ulokowany w jamie macicy więc on by go nie ruszał na razie. Do obserwacji i jakby faktycznie się nie udawało jeszcze z pół roku albo by urósł no to wtedy mnie wyślę do szpitala na laparo i od razu zrobi histero i całą resztę.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie, tęsknię za czasami nieświadomości, kiedy ujrzeć 2 jeśli na teście to już była radość. Nie badanie za beta, progiem, sprawdzaniem przyrostów czy zastanawianie się czy kreska nie jest fałszywa.
Dokładnie w pierwszej ciazy zrobilam 1 test to juz krechy byly bordowe po 3 dniach wizyta i byl juz pecherzyk.
A teraz liczenie obserwacje leki i czekanie na cud

U mnie glownie bardzo wysoki estradiol w sobotę. Oraz zwykle bardzo dużo komorek jajowych ale u mnie akurat nie było dużo.
Wynik estradiolu 4400 chyba ng albo pg/ml

Ogólnie to ja od kilku dni czułam jakbym miała kamienie w brzuchu i co chwilę klucie.
A hiperstymulacja jest nie tylko groźna dla zdrowia, co stanowi b.duze zagrożenie dla życia.
Od jutra mam clexan i dostinex i coś jeszcze.
Estradiol mierzyłas w jakimś konkretnym dniu cyklu tak jak zawsze się kierzy czy w dowolnym skoro byłaś stymulowana ?

reklama
Do góry