fckathy
Fanka BB :)
ten mem opisuje mnie wczoraj na urodzinach, na którym każdy miał dziecko lub był w ciazyJuż jest małpiszon. Zobaczymy w kwietniu...^^Zobacz załącznik 1616713
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten mem opisuje mnie wczoraj na urodzinach, na którym każdy miał dziecko lub był w ciazyJuż jest małpiszon. Zobaczymy w kwietniu...^^Zobacz załącznik 1616713
Woooow kreseczka jak nic niech ta passa marcowa trwaCzy ja dobrze widzę?
Trzymam kciuki mocnoDam znać jak tylko dostanę wynik
Jest kreseczkaCzy ja dobrze widzę?
To musiało być bardzo słabe…ten mem opisuje mnie wczoraj na urodzinach, na którym każdy miał dziecko lub był w ciazy
Ja również widzęCzy ja dobrze widzę?
Jako dziecko byłam tym leczona i zawsze mówiłam, że mi niedobrze aż wreszcie sie pozygalam i dali mi spokójA u mnie taka sytuacja - było już domowe piwko imbirowe ze świeżą marakują, a teraz absolutnie obrzydliwy napój bogów, czyli mleko, masło, miód i inbir doprawione BARDZO duża ilością czosnku dziękuje za polecajki
Jak się objawia u ciebie hiperstymulacja? W wynikach USG coś zaniepokoiło lekarza ?Obudziłam się;-)
Wszystko ok
Dzięki dziewczyny
Z gorszych wiadomości to jest taka że tylko 4 komórki z 9 są ok. I teraz czekamu jak się zaplodnia.
No i ogólnie jestem na granicy hiperstymulacji więc jak jakiś transfer to nie w tym cyklu.
O ja dobrzeeee️️️czekam na bete i progaCzy ja dobrze widzę?