fckathy
Fanka BB :)
leć i nie trzymaj nas już dłużej na szpilach!Tak, w Polsce. No chyba tak zrobię, pierdole ten abonament jak się trzeba o wszystko prosić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
leć i nie trzymaj nas już dłużej na szpilach!Tak, w Polsce. No chyba tak zrobię, pierdole ten abonament jak się trzeba o wszystko prosić
Zazdroszcze, ja za 10 dni i juz sie cykamHej, Wszystkiego będzie dobrze, to mega rutynowa procedura, na pewno się obudzisz ) ja mam w piątek operacje wycięcia pęcherzyka żółciowego i się nie boję ) głowa do góry )
No aż żal na ławce rezerwowej siedziećAle kreskowa wiosna, nic tylko testować w tym miesiącu
Dlaczego boisz się monitoringu?Hej. Mi wczoraj blady owulaczek wyszedł. Odkąd zaczęłam działać we wrześniu tak w tym miesiącu czuje jakieś takie spięcie, że musi się udać... A nawet nie wiem czy będę miała owu, kiedy i czy nawet będzie seks wtedy co trzeba plus boję się tego monitoringu xd. Wczoraj w nocy dużo przemyślałam i stwierdziłam, że jak ja zobaczę te 2 kreski to zejdę na zawał. Ale najpierw muszę działać niedługo idę robić owulaczka.
Miłego dnia :*
potwierdzamNo aż żal na ławce rezerwowej siedzieć
Widać!Test z dziś o czasie Lecieć jeszcze po pinka? Schowałam próbkę przed facetem, żeby mnie nie wyzywał, więc mogę powtórzyć
Zwróć uwagę na to jak się wyróżniasz. Polecam zaopatrzyć się w podstawkęDziewczyny wiecie może jakie są pierwsze objawy hemoroidow? Jeszcze w ciazy nie jestem a już chyba dostałam
Ostatnio zaczęłam więcej ćwiczyć na rowerz3 stacjonarnym i dużo w pozycji siedzącej wyprostowanej. Może to przez to coś mi się tam dzieje. No i następny problem
WidzęTest z dziś o czasie Lecieć jeszcze po pinka? Schowałam próbkę przed facetem, żeby mnie nie wyzywał, więc mogę powtórzyć