Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swędzenie, szczypanie, piętrzenie. Ale to może być wszystko inne. Czasem pojawia się krew na papierze jak się podrażni lub pęka.Dziewczyny wiecie może jakie są pierwsze objawy hemoroidow? Jeszcze w ciazy nie jestem a już chyba dostałam
Ostatnio zaczęłam więcej ćwiczyć na rowerz3 stacjonarnym i dużo w pozycji siedzącej wyprostowanej. Może to przez to coś mi się tam dzieje. No i następny problem
Leć na betę śliczna kreseczka.Test z dziś o czasie Lecieć jeszcze po pinka? Schowałam próbkę przed facetem, żeby mnie nie wyzywał, więc mogę powtórzyć
Dzien dobry!Ale cisza z rana
EkstraTest z dziś o czasie Lecieć jeszcze po pinka? Schowałam próbkę przed facetem, żeby mnie nie wyzywał, więc mogę powtórzyć
Widac ladnie . Jesli chcesz to lec po pinka. Ale lepiej jak bys na bete poszlaTest z dziś o czasie Lecieć jeszcze po pinka? Schowałam próbkę przed facetem, żeby mnie nie wyzywał, więc mogę powtórzyć
Chciałabym zrobić betę i progesteron w razie w, ale położna na czacie nie chciała mi dać skierowania. Kazała się umówić do lekarza Mogę samą betę zrobić bez skierowania.Widac ladnie . Jesli chcesz to lec po pinka. Ale lepiej jak bys na bete poszla