reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Pomocy, ktoś ogarnia te tarczycowe tematy? Mam takie wyniki
TSH 2,36
Im więcej czytam o konwersji tym bardziej się gubię.
Edit wychodzi mi 42% ft3 a 40% ft4 chyba, wg schematu liczenia z internetu. Ktoś wie czy to złe/bardzo złe/w miarę Ok? 😅

Załączniki

• 78271F39-2983-4FD1-A259-153F8873C851.jpeg
    78271F39-2983-4FD1-A259-153F8873C851.jpeg
    36,4 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
@wrobelmm a jak u Ciebie sytuacja? :) dwa tygodnie od IUI już chyba minęło?
Ukrywam się ;)

Tak, minęło - czekam na okres. Beta w piątek równa 0,9 a progesteron 2,87 - więc bez złudzeń.

Tylko bez smutków proszę - jest ok, liczyłam się z takim scenariuszem i wiem, że zrobiłam co w mojej mocy, żeby się udało :)

Dziewczyny domowe sposoby na szybkie pozbycie się przeziębienia (lekki kaszel + katar) błagam 😭😭😭 mam tą operację w piątek jak się jeszcze to nie odbędzie to serio będę załamana 😭😭😭😭

Ukrywam się ;)

Tak, minęło - czekam na okres. Beta w piątek równa 0,9 a progesteron 2,87 - więc bez złudzeń.

Tylko bez smutków proszę - jest ok, liczyłam się z takim scenariuszem i wiem, że zrobiłam co w mojej mocy, żeby się udało :)
Rozumiem..🫂macie jakiś plan na nowy cykl? Podchodzicie od razu do stymulacji pod ivf czy robicie przerwę?

Dziewczyny domowe sposoby na szybkie pozbycie się przeziębienia (lekki kaszel + katar) błagam 😭😭😭 mam tą operację w piątek jak się jeszcze to nie odbędzie to serio będę załamana 😭😭😭😭
Mleko + czosnek + miód + masło - i do łóżka.
Na noc możesz wziąć polopirynę s, żeby Cię wygrzało.

Do tego duże dawki wit. C (najlepiej takiej w proszku, rozpuszczanej w wodzie - tylko nie przesadź z dawką, bo zbyt duża ilość spowoduje rewolucję żołądkową).

Na kaszel - sól emska - dwie tabletki rozpuszczone w wodzie np. z sokiem malinowym.

Wygrzać wygrzać wygrzać! Skarpetki, piżamy kołderka i dwa koce, a ja lecę ci zrobić syrop z cebuli i herbatę z miodem :)
Trzymaj się, myśle ze do piątku będziesz jak nowa dbaj o siebie dużo wody i czosnku!

reklama
Do góry