reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Chciałabym zrobić betę i progesteron w razie w, ale położna na czacie nie chciała mi dać skierowania. Kazała się umówić do lekarza 😓 Mogę samą betę zrobić bez skierowania.
Jeśli mieszkasz w polsce to moze isc normalnie do laboratorium i zrobic i bete i progesteron

A jesli za granicą to niewiem

reklama
Ech, obudziłam się i stwierdziłam, że od owulacji nie miałam żadnego plamienie/bólu brzucha/pleców, więc w sumie spoko (ostatnio mam całe spektrum objawów między owulacją a małpą, a w szczęśliwym cyklu nie miałam ani jednego objawu do 6 tygodnia). Zaczęłam sobie robić nadzieję, a tu myk, mini plamienie przy podcieraniu dziś rano. :( Zestresowałam się tak, że mnie brzuch rozbolał i w ogóle nie mogę się skupić na pracy. 🥺

Dzien dobry!
Ja szykuje się na punkcje.
Stresa mam 🙀
Wczoraj zaczęłam myśleć, co jeśli się nie obudzę.
Trzymam kciuki! Oby jak najwięcej jajeczek udało się pobrać! Punkcja odbywa się z reguły w krótkiej narkozie, więc nie masz się czym martwić. Z tego co czytałam to większość kobiet bardzo dobrze przechodzi punkcję pod znieczuleniem ogólnym i uważa to za miłą drzemkę :)

reklama
Do góry