reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dzień dobry Dziewczyny w marcu!
@fckathy hymn na marzec zrobil mi juz dzien!
Przypomniały mi się wszystkie imprezy, ludzie, których już nie ma moim życiu / niektórzy to nawet dobrze, że zniknęli/
no w ogóle studencki okres, pierwsza praca 😵‍💫😓.

Życzę wszystkim kresek.
A ja wpadam na rezerwę. Jestem w trakcie procedury no i nie wiem jak to będzie w tym cyklu. Bo jak nie będzie transferu to nie będę testować..
Dzis mam ostatnia wizyte. W poniedziałek punkcja, ale czy będzie transfer to pewnie tak, bo tak lekarz chce. Ja nie, bo chciałam zrobić badania genetyczne. Generalnie wkurzam się i trochę tym wszystkim stresuję.
No i w ogóle źle się czuję, jestem już na koksie 15 dzień, mam nadzieję że nie eksploduje do poniedziałku.
Trzymajcie kciuki aby wszystki jajka które rosną nadawały się.
Trzymam kciuki mocniutko 🍀✊🏻

reklama
Obudziłam się o 4 i poszłam zrobić test 😂 Wynik chujocień, więc teraz rozkminiam, czy może nie za mało czasu, bo szlam spać o 12 gdzieś 😆 Bo chyba jak na 11 dpo to trochę i tak jasna by byłaby ta kreska, więc boję się biochema znów 🤔 Leżę i wertuję internet kiedy najpóźniej po owulacji powinna być już widoczna normalnie bez dopatrywania się kreska i w większości piszą 10 dni... no zresztą zobaczcie, o ile coś zobaczycie w ogóle. Drugie czarno białe to trochę chyba widać na zdjęciu. Zaraz mnie coś strzeli.Zobacz załącznik 1615996Zobacz załącznik 1615997
Tu odrazu widać kreskę, nie trzeba się dopatrywać. Trzymam kciuki ❤️

Przypomniały mi się wszystkie imprezy, ludzie, których już nie ma moim życiu / niektórzy to nawet dobrze, że zniknęli/

Życzę wszystkim kresek.
A ja wpadam na rezerwę. Jestem w trakcie procedury no i nie wiem jak to będzie w tym cyklu. Bo jak nie będzie transferu to nie będę testować..
Dzis mam ostatnia wizyte. W poniedziałek punkcja, ale czy będzie transfer to pewnie tak, bo tak lekarz chce. Ja nie, bo chciałam zrobić badania genetyczne. Generalnie wkurzam się i trochę tym wszystkim stresuję.
No i w ogóle źle się czuję, jestem już na koksie 15 dzień, mam nadzieję że nie eksploduje do poniedziałku.
Trzymam kciuki 🤞 Z całego serca życzę żeby było dobrze i żeby wszystkie komórki się nadawały ❤️

Dam mu szansę, kupiłam dwie paczki. W sumie biorę niecałe 2 tyg. A wiesz może czy on opóźniał lub hamował owu?
Myślę, że to totalnie zależy od organizmu 😉 u mnie na przykład owu była w tych cyklach opóźniona kilka dni. Może to przypadek?
Też czasem piszą, że na początku może być chwilowe rozregulowanie, ale potem jest ok.
Opinie ma dobre, spróbuj, może będziesz zadowolona 🙂

Życzę wszystkim kresek.
Trzymam kciuki za te jajka, za transfer i za Twój spokój 😊

Obudziłam się o 4 i poszłam zrobić test 😂 Wynik chujocień, więc teraz rozkminiam, czy może nie za mało czasu, bo szlam spać o 12 gdzieś 😆 Bo chyba jak na 11 dpo to trochę i tak jasna by byłaby ta kreska, więc boję się biochema znów 🤔 Leżę i wertuję internet kiedy najpóźniej po owulacji powinna być już widoczna normalnie bez dopatrywania się kreska i w większości piszą 10 dni... no zresztą zobaczcie, o ile coś zobaczycie w ogóle. Drugie czarno białe to trochę chyba widać na zdjęciu. Zaraz mnie coś strzeli.Zobacz załącznik 1615996Zobacz załącznik 1615997
Widzę, widzę! 🤞🏻🤞🏻 będzie dobrze, trzymam kciuki 😍😍

reklama

Życzę wszystkim kresek.
trzymam kciuki najmocniej ❤️❤️❤️

Do góry