reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Obudziłam się o 4 i poszłam zrobić test 😂 Wynik chujocień, więc teraz rozkminiam, czy może nie za mało czasu, bo szlam spać o 12 gdzieś 😆 Bo chyba jak na 11 dpo to trochę i tak jasna by byłaby ta kreska, więc boję się biochema znów 🤔 Leżę i wertuję internet kiedy najpóźniej po owulacji powinna być już widoczna normalnie bez dopatrywania się kreska i w większości piszą 10 dni... no zresztą zobaczcie, o ile coś zobaczycie w ogóle. Drugie czarno białe to trochę chyba widać na zdjęciu. Zaraz mnie coś strzeli.Zobacz załącznik 1615996Zobacz załącznik 1615997
Kuźwa ale to masz na płytkowym. Zrób strumieniowy ✊🏻😍

Obudziłam się o 4 i poszłam zrobić test 😂 Wynik chujocień, więc teraz rozkminiam, czy może nie za mało czasu, bo szlam spać o 12 gdzieś 😆 Bo chyba jak na 11 dpo to trochę i tak jasna by byłaby ta kreska, więc boję się biochema znów 🤔 Leżę i wertuję internet kiedy najpóźniej po owulacji powinna być już widoczna normalnie bez dopatrywania się kreska i w większości piszą 10 dni... no zresztą zobaczcie, o ile coś zobaczycie w ogóle. Drugie czarno białe to trochę chyba widać na zdjęciu. Zaraz mnie coś strzeli.Zobacz załącznik 1615996Zobacz załącznik 1615997
Ja widzę krechę bez powiększania zdjecia . Kochana lec na bete 🤞 rosnij okruszku

To jest konkretna kreska!!! 😍😍😍

reklama
Dzień dobry Dziewczyny w marcu!
@fckathy hymn na marzec zrobil mi juz dzien!
Przypomniały mi się wszystkie imprezy, ludzie, których już nie ma moim życiu / niektórzy to nawet dobrze, że zniknęli/
no w ogóle studencki okres, pierwsza praca 😵‍💫😓.

Życzę wszystkim kresek.
A ja wpadam na rezerwę. Jestem w trakcie procedury no i nie wiem jak to będzie w tym cyklu. Bo jak nie będzie transferu to nie będę testować..
Dzis mam ostatnia wizyte. W poniedziałek punkcja, ale czy będzie transfer to pewnie tak, bo tak lekarz chce. Ja nie, bo chciałam zrobić badania genetyczne. Generalnie wkurzam się i trochę tym wszystkim stresuję.
No i w ogóle źle się czuję, jestem już na koksie 15 dzień, mam nadzieję że nie eksploduje do poniedziałku.
Trzymajcie kciuki aby wszystki jajka które rosną nadawały się.

Do góry