reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Ja tez brałam euthyrox, aż zaczął mi poziom skakać, co miesiąc inny. 🙉 No to lekarz - letrox. Ustabilizowało się pięknie, rok później, a ja TSH 4,5. 😩😵 Teraz znowu biorę euthyrox, ale na noc i dawno nie miałam takich ładnych wyników. No zwariuje z tą niedoczynnością...
A na noc ile musi upłynąć czasu od ostatniego posiłku?

reklama
Obudziłam się o 4 i poszłam zrobić test 😂 Wynik chujocień, więc teraz rozkminiam, czy może nie za mało czasu, bo szlam spać o 12 gdzieś 😆 Bo chyba jak na 11 dpo to trochę i tak jasna by byłaby ta kreska, więc boję się biochema znów 🤔 Leżę i wertuję internet kiedy najpóźniej po owulacji powinna być już widoczna normalnie bez dopatrywania się kreska i w większości piszą 10 dni... no zresztą zobaczcie, o ile coś zobaczycie w ogóle. Drugie czarno białe to trochę chyba widać na zdjęciu. Zaraz mnie coś strzeli.
1000011311.jpg
1000011312.jpg

Obudziłam się o 4 i poszłam zrobić test 😂 Wynik chujocień, więc teraz rozkminiam, czy może nie za mało czasu, bo szlam spać o 12 gdzieś 😆 Bo chyba jak na 11 dpo to trochę i tak jasna by byłaby ta kreska, więc boję się biochema znów 🤔 Leżę i wertuję internet kiedy najpóźniej po owulacji powinna być już widoczna normalnie bez dopatrywania się kreska i w większości piszą 10 dni... no zresztą zobaczcie, o ile coś zobaczycie w ogóle. Drugie czarno białe to trochę chyba widać na zdjęciu. Zaraz mnie coś strzeli.Zobacz załącznik 1615996Zobacz załącznik 1615997
Kochana te testy płytkowe pinka są bardzo słabe i wybarwiaja się jak dopiero jak beta jest już dość mocno podbita! A to to nie chujocień tylko prawilny duszek 😍 lec rano po pinka strumieniowego albo facelle, coś czuje ze na nich będą piękne krechy! Albo beta 😊

Obudziłam się o 4 i poszłam zrobić test 😂 Wynik chujocień, więc teraz rozkminiam, czy może nie za mało czasu, bo szlam spać o 12 gdzieś 😆 Bo chyba jak na 11 dpo to trochę i tak jasna by byłaby ta kreska, więc boję się biochema znów 🤔 Leżę i wertuję internet kiedy najpóźniej po owulacji powinna być już widoczna normalnie bez dopatrywania się kreska i w większości piszą 10 dni... no zresztą zobaczcie, o ile coś zobaczycie w ogóle. Drugie czarno białe to trochę chyba widać na zdjęciu. Zaraz mnie coś strzeli.Zobacz załącznik 1615996Zobacz załącznik 1615997
Proszę, odkopałam porównanie Olki z zeszłego roku, beta ponad 200 a na płytkowym ledwo co widać 😁

Załączniki

• IMG_5462.jpeg
    IMG_5462.jpeg
    106,6 KB · Wyświetleń: 173
Widać widać 😏 no i tak jak @amusedxxx napisała to płytkowy, rób strumieniowy i leć na betę🙂

reklama
Do góry