reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Okres nastał i mam jedynie ochotę zawinąć się w kłębek pod kołdra i nic nie robić 🙈zawsze w takich chwilach przypominają mi się filmiki, jak podpinają facetom do brzucha jakieś cuda które imitują ból miesiączkowy i jak szybko zaczynaja się zwijać z bólu. My kobiety jesteśmy takie silne, co miesiąc dosłownie krwawimy przez kilka dni, zmagamy się z bólem jednocześnie normalnie funkcjonując 🤯
Tez to kiedyś oglądałam, tam mieli poziomy bólu do ustawienia 🙈 niektórzy przy 3 już wymiękali 🙈

reklama
Kurczę pozazdrościłam Wam zastrzyków i chyba tez sobie zamówię ten pakiet na trombofilie 😆 tylko jestem ciekawa czy to może mieć jakiś realny wpływ na potencjalny brak implantacji. Tym bardziej że acard i tak biorę na własna rękę
Czynnik V Leiden i protrombina owszem, mogą powodować problemy z implantacją ;) Hematolog i genetyk powiedziały, że to jest najważniejsze w tym badaniu, bo np.nieprawidłowy mtfhr ma ponad połowa społeczeństwa 💁‍♀️

Tez to kiedyś oglądałam, tam mieli poziomy bólu do ustawienia 🙈 niektórzy przy 3 już wymiękali 🙈
Taak dokładnie różne poziomy z czego 10 to już ból potężny. Nie zapomnę jak kiedyś była para i podpięli to kobiecie która powiedziała, ze bóle miesiączkowe ma raczej umiarkowane. Doszli do 9/10 i wtedy powiedziała to że tak właśnie czuje co miesiąc. Jestem mega ciekawa jakby to u mnie było. Jak doskwiera regularnie co miesiąc to można przywyknąć i nawet sobie nie zdawać sprawy ze stopnia bolu🙈

Kurczę pozazdrościłam Wam zastrzyków i chyba tez sobie zamówię ten pakiet na trombofilie 😆 tylko jestem ciekawa czy to może mieć jakiś realny wpływ na potencjalny brak implantacji. Tym bardziej że acard i tak biorę na własna rękę
Te zastrzyki to nic fajnego 🙄 dopiero siódmy, a już mam 2 siniaki XD na pielęgniarkę bym się nie nadawała XD
Mi lekarka powiedziała, że acard 75 przy moim v leidenie, który brałam na własną rękę nic tak naprawdę nie dawał 😔

Bosz przeglądam ta stronę testdna i nie wierze własnym oczom

Załączniki

• IMG_5461.jpeg
    IMG_5461.jpeg
    121,4 KB · Wyświetleń: 160
Te zastrzyki to nic fajnego 🙄 dopiero siódmy, a już mam 2 siniaki XD na pielęgniarkę bym się nie nadawała XD
Mi lekarka powiedziała, że acard 75 przy moim v leidenie, który brałam na własną rękę nic tak naprawdę nie dawał 😔
Nie no wiadomo, ze nic fajnego, to tak ironicznie powiedziałam 🙈 z drugiej strony gdybym wiedziała, że to może pomóc to już bym wolała się kłuć 🙈 ja w tym cyklu brałam pierwszy raz acard 150

Dziewczyny, a jak ja mam mthfr w hetero i pai1 w homo to branie acard 75 przez czy cykl powinno starczyć?

reklama
Do góry