reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

No to może teraz nasza kolej ...a puzzle zaczynają się układać powoli ze wszystkim? Xd
Zobaczymy...
Ja w niedzielę pogadam z doktorkiem nt mojego dzisiejszego USG , jestem ciekawa bardzo.

Kciuki za Twoją laparo✊✊😍
No ja już doszłam do tego etapu że chyba wolę żeby było coś nie tak, żeby było wiadomo co robić dalej. Dzięki 😍

reklama
No ja już doszłam do tego etapu że chyba wolę żeby było coś nie tak, żeby było wiadomo co robić dalej. Dzięki 😍
Wiadomo, coś musi być, skoro tyle czasu już pot, krew i łzy🙈 ale już niedługo będziemy po tych perturbacjach na Mamusiach? Dobrze gadam? 😁
Widać że na fali estrogenów jestem🤣
Nawet moje endometrium nie studzi zapału🙈

Nie widzę innej opcji 😁
motivational just do it GIF

NAC chyba stymulująco na owulację może działać z tego co pamiętam 😊 brałam chyba z trzy miesiące ze swansona tak żeby dawka pasowała do miovelli nac. Bodajże przez 5 dni od 3dc. W sumie może zamówię sobie na następny cykl też 😊
Ja teraz miałam najprawdopodobniej cykl bezowulacyjny, chociaż raczej to jeden z tych „typowych”, co każdej kobiecie w wieku rozrodczym może się przytrafić. Ale jeśli miałoby to poprawić jakość oocytów albo zadziałać stymulująco na hormony (i nie zaszkodzić!), to czemu nie 🤷🏻‍♀️
Czekam jeszcze na inne głosy 😁

@wrobelmm co u Ciebie? Jak samopoczucie? Ogarniasz natłok firmowych spraw? 🙂
Dziękuję, że pytasz ❤️ Właśnie zrobiłam sobie małą przerwę i postanowiłam sprawdzić co u Was ☺️ Jestem teraz u rodziców, bo oni są na wakacjach. Poza tym, poza robotą, trudno powiedzieć jak jest, ale o tym opowiem innym razem.

Ciesze się bardzo, że stymulacja tak fajnie na Ciebie zadziałała i mam nadzieję, że to niejednorodne endometrium będzie jednak idealnym do zagnieżdżenia 🤞

Wracam do pracy🤦‍♀️

reklama
Dziękuję, że pytasz ❤️ Właśnie zrobiłam sobie małą przerwę i postanowiłam sprawdzić co u Was ☺️ Jestem teraz u rodziców, bo oni są na wakacjach. Poza tym, poza robotą, trudno powiedzieć jak jest, ale o tym opowiem innym razem.

Ciesze się bardzo, że stymulacja tak fajnie na Ciebie zadziałała i mam nadzieję, że to niejednorodne endometrium będzie jednak idealnym do zagnieżdżenia 🤞

Wracam do pracy🤦‍♀️
Dzięki że znalazłaś czas aby zaglądnąć🙂 i za Twoje słowa💜 też mam nadzieję, że mimo wszystko moje endo da radę I nie będzie źle, tyle nowościu u mnie teraz , że nadzieje na powodzenie wróciły, ale oczywiście czas zweryfikuje🙂
Oby praca nie przykryła Cię doszczętnie🫣!
Trzymaj się😘

Do góry