amusedxxx
Fanka BB :)
DziękujeTrzymam kciuki, by wszystko się udało pozytywnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeTrzymam kciuki, by wszystko się udało pozytywnie
Trzymamy kciuki!Tak, już jestem w szpitalu od rana
Dużo szczęścia i zdrówka dla Was GratulacjeMam dzisiejsze wyniki
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze! Zabieg masz dopiero jutro, dobrze kojarzę?Tak, już jestem w szpitalu od rana
TakTrzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze! Zabieg masz dopiero jutro, dobrze kojarzę?
U mnie tak samo jestem bardzo sfrustrowana obecną pracą. Oczywiście planowalam macierzyński, ale plany planami a życie życiem, więc uznałam, że czas wziąć te sprawy w swoje ręce i rozwiązać teraz ten problem więc jak tylko wykończę mieszkanie, które jednak pochłania teraz mój czas to biorę się za samorozwójKobietki, ja się mało odzywam, bo w amoku rekrutacyjnym byłam. No nie ma tej ciąży w marcu, ale dream job zdobyłam Może czas skupić się na czymś innym.