reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Wogole dzisiaj jakos mi dziwnie w brzuchu i kłuje mnie lewy jajnik, a wczoraj myślałam, że już dziś okres dostanę, będzie pewnie jutro.
Chyba coś z pęcherzem mam, bo w nocy się trochę posikałam :o ogólnie jakoś mi się sikac bardziej chce :/

reklama
Wogole dzisiaj jakos mi dziwnie w brzuchu i kłuje mnie lewy jajnik, a wczoraj myślałam, że już dziś okres dostanę, będzie pewnie jutro.
Chyba coś z pęcherzem mam, bo w nocy się trochę posikałam :o ogólnie jakoś mi się sikac bardziej chce :/
a badałaś się na MUChy?

Powtarzałam. Biel 😓 Zabiję męża jak wróci za to schizowanie.

A tak mam pytanie. Bo mój lekarz przyjmuje tylko dzisiaj i jutro, a miałam do niego przyjść od razu po pozytywie żeby mi powiedział jak działamy. Na pewno zaleci heparynę tak jak poprzednio, którą mam w domu. Więc jakby mi załóżmy w piątek wyszedł pozytywny test to co byście na moim miejscu zrobiły? Bo myślę, żeby zacząć już ją stosować od pozytywu, a potem to już tylko zdzwonka z lekarzem bo mam tak grafik ułożony że nie dam rady pójść 😒😒
Jakie schizowanie 🙂 ja jestem jakieś pewnie 7dpo o ile 😂😂😂 i znalazłam cień na płytkowym i strumieniowym pinku 😂😂😂 to się nazywa sztuka 😂 sezon na szczanie jak szalona uważam za otwarty 😂

Ile dni po owulacji utrzymuje się wam płodny śluz? Owulację miałam niedziela/ poniedziałek rano i dzisiaj nadal tonę w nim 😅

reklama
Jakie schizowanie 🙂 ja jestem jakieś pewnie 7dpo o ile 😂😂😂 i znalazłam cień na płytkowym i strumieniowym pinku 😂😂😂 to się nazywa sztuka 😂 sezon na szczanie jak szalona uważam za otwarty 😂
A idź, najchętniej bym wieczorem znowu testowała ale w takim tempie to do okresu może mi testów nie starczyć 🤣🤣🤣

P.S.: A GDZIE ZDJĘCIE CIENIA??!!

Słuchajcie, mam dzisiaj takiego doła że moje CV już lecą na każdą możliwą ofertę i wysłałam nawet SMSa do radia na konkurs. Także trzymajcie kciuki, może chociaż wygram jakieś pieniądze

EDIT: Nie wygrałam pieniędzy 🥹

Sad Lonely GIF by Pokémon

Ostatnia edycja:
Do góry