confi no poprostu rewelacja!!! ale si ebedzie dzidzia dzwowac
) dzieci tak fajni to robia
))
tylko nie boisz sie wieszac polek nad lozeczkiem???
Paula no niezle drogi ten prezent
)) hehe, ale skoro masz wydawac na obcych , to raz pozadny wydatek i juz zawsze spokuj
)
u nas dzis taki piekny dzien, to znazy no nie obylo sie bez deszczu
ale sloneczko przepiekne, tylko ze strasznie zimno!!! a moj synus ma angine!!!!
dziewczyny wyobrazcie sobie co za tepaki lekarze tu przyjmuja...jesli wogole przyjeciem to mozna nazwac...i lekarzem:
zadwonilam wczoraj do GP, ze chce sie zobaczyc bo dziecko ma rope w gardle i nosku i ze podejrzewam ze to angina, a recepconistka odebraa i po wysluchaniu wszystkich objawow poprosila mnie zebym zaczekala, za chwilke wrocila i zapytala z ktorej apteki kozystam , ja jej powiedzialam , a ona na to ze lekarz wysle mi tam recepte dla Bartka z ANTYBIOTYKIEM!!!!!i ze mam j sobie tam odebrac...
wyobrazacie sobie!!!!!!!!!!!!!kretyn nawet go nie widzial, nie zbadal, nie poskluchal a on mi antybiotyk przepisuje!!!!!!!!!!!no banda debili!! powiedzialam ze dziekuje badzo za taka pomoc i ze nie bede trula dziecka ,bo kto wie czy ta ropa to nie z zeba jest...i ze sobie wieczrkiem na pogotowie pojade...a ona na to :to dziekuje ,dowidzenia...
rece mi opadly wczoraj...juz nie wiem poprostu jak oni tu zyja!!!
a dziecko w nocy mi mowi ze go gardlo boli i ucho i z nosa ropa sie leje...
dalam mu duomox i sama go lecze , nie dam goidiotom do grobu wpedzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
banda debili, za jaja i pwiesic normalnie!!!
no, i znowu sobie cisnienie podnioslam...
a poza tym to chyba i mnie cos bierze, bo czuje juz gardlo,ale zobaczymy, i jest mi strasznie ciezko! to zaczy Oliwka mnie naciska na pluca i ciezko i sie oddycha, no ale jeszcze tylko ok 55 dni