reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Uuuu puściutko w sobotę ...szkoda bo mi się nudzi :-p
myślałam ,że malowanie ściany zajmie mi więcej czau a już dawno skończyłam ... oto efekt

jab88l.jpg

ngzujl.jpg

teraz tylko wyobraźcie sobie nad tym malowidłem półki na całej szerokości ściany ...zawalone zabawkami z czasem i będzie już wszystko :-)

reklama
confi no poprostu rewelacja!!! ale si ebedzie dzidzia dzwowac:)) dzieci tak fajni to robia:)))
tylko nie boisz sie wieszac polek nad lozeczkiem???
Paula no niezle drogi ten prezent:))) hehe, ale skoro masz wydawac na obcych , to raz pozadny wydatek i juz zawsze spokuj:))
u nas dzis taki piekny dzien, to znazy no nie obylo sie bez deszczu:) ale sloneczko przepiekne, tylko ze strasznie zimno!!! a moj synus ma angine!!!!

dziewczyny wyobrazcie sobie co za tepaki lekarze tu przyjmuja...jesli wogole przyjeciem to mozna nazwac...i lekarzem:
zadwonilam wczoraj do GP, ze chce sie zobaczyc bo dziecko ma rope w gardle i nosku i ze podejrzewam ze to angina, a recepconistka odebraa i po wysluchaniu wszystkich objawow poprosila mnie zebym zaczekala, za chwilke wrocila i zapytala z ktorej apteki kozystam , ja jej powiedzialam , a ona na to ze lekarz wysle mi tam recepte dla Bartka z ANTYBIOTYKIEM!!!!!i ze mam j sobie tam odebrac...
wyobrazacie sobie!!!!!!!!!!!!!kretyn nawet go nie widzial, nie zbadal, nie poskluchal a on mi antybiotyk przepisuje!!!!!!!!!!!no banda debili!! powiedzialam ze dziekuje badzo za taka pomoc i ze nie bede trula dziecka ,bo kto wie czy ta ropa to nie z zeba jest...i ze sobie wieczrkiem na pogotowie pojade...a ona na to :to dziekuje ,dowidzenia...
rece mi opadly wczoraj...juz nie wiem poprostu jak oni tu zyja!!!
a dziecko w nocy mi mowi ze go gardlo boli i ucho i z nosa ropa sie leje...
dalam mu duomox i sama go lecze , nie dam goidiotom do grobu wpedzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
banda debili, za jaja i pwiesic normalnie!!!
no, i znowu sobie cisnienie podnioslam...
a poza tym to chyba i mnie cos bierze, bo czuje juz gardlo,ale zobaczymy, i jest mi strasznie ciezko! to zaczy Oliwka mnie naciska na pluca i ciezko i sie oddycha, no ale jeszcze tylko ok 55 dni:)

dziewczyny wyobrazcie sobie co za tepaki lekarze tu przyjmuja...jesli wogole przyjeciem to mozna nazwac...i lekarzem:
zadwonilam wczoraj do GP, ..........

nieźle :crazy: :angry: bez komentarza....
a tak a ciekawości - ty chodzisz do irlandzkiego GP czy do polskiej przychodni?

Confi normalnie wymiękłam :szok: mucha nie siada :tak:

a ja wcześniej byłam u koleżanki na ploteczkach :-) a teraz właśnie wróciłam ze spacerku. mąż w pracy a mi się nie chciało siedzieć w domku, miała przyjść na kawke druga koleżanka ale zadzwoniła że jest chora i lepiej będzie dla mnie jak nie przyjdzie. szkoda bo ciasto zrobiłam - i teraz będę musiała je sama zjeść :-D
oj coś mnie zmulił ten spacerek.... może tak pod kocyk się rzucę... tak na pół godzinki ;-)

Confi malowidła na ścianie rewelacyjne!!! Może do mnie przyjedziesz i pomalujesz?
Barmanka szkoda, że tak daleko, bo bym na te ciasto przyjechała.

A tak w ogóle to widzę, że weekend i znowu pusto na forum...

mama_Bartusia nie boję się wieszać półek nad łóżeczkiem bo będzie wieszał je tatuś , który na pewno zrobi to tak by nic się nie stało :)

barmanka79 dzięęęęki :D

Marzena80 chętnie ,ale musiałabyś najpierw przeprowadzić się do trójmiasta ;)

a ja własnie z ciekawości jedym okiem patrzę na ten nowy serial na dwójce..."Tancerze"
na razie jest tak sobie....ale może się rozkręci ;)

Marzena80 chętnie ,ale musiałabyś najpierw przeprowadzić się do trójmiasta ;)

a ja własnie z ciekawości jedym okiem patrzę na ten nowy serial na dwójce..."Tancerze"
na razie jest tak sobie....ale może się rozkręci ;)

Nad morze? Z jednej strony chętnie. Ale może Ty przemyślisz Katowice? Tu nie jest tak źle...
A "Tancerzy" nagrywam, a "Nianie" oglądam.

reklama
mama-bartusia- domyslam sie jaka jestes wsciekla... no ale to u nich normalne... nie ma co sie dziwic tez czasem zastanawiam sie jak oni tu zyja... na telefon... tez mam takie problemy z tymi lekarzami... dlatego docenia sie naszych lekarzy dopiero poza krajem...

barmanka- z checia ci pomoge je jesc....

marzena- nie az tak pusto...

Do góry