Ja też piję cały czas herbaty. Dwie zwykle potem leci rooiboos plus jakiś susz osowcowy i miód. Od kawy już mnie odrzuciło. Generalnie to jestem głodna ale na nic nie mam ochoty i jakoś mi wszystko dziwnie smakuje.Ja piję herbatki (rooiboos głównie, czasem mięta czy imbir). Picie wody też mi nie idzie
reklama
kamilaa919
Fanka BB :)
Ja bym chciała nie mieć ochoty dla mnie słodycze i wszelkie ciasta maja tak intensywny pyszny smak, że się rozpływamJa też piję cały czas herbaty. Dwie zwykle potem leci rooiboos plus jakiś susz osowcowy i miód. Od kawy już mnie odrzuciło. Generalnie to jestem głodna ale na nic nie mam ochoty i jakoś mi wszystko dziwnie smakuje.
Ja jutro 11 też już cycki prawie nie bolałHej, jestem w 11+4 tc i od kilku dni praktycznie w ogóle mnie nie bola piersi, a ogólnie poza tym w tej ciąży nie miałam innych objawów. Mam się czym martwić ?
No miałam tak jeszcze parę dni temu. Teraz cały czas mnie lekko mdli i na nic nie mam ochoty albo ochota odchodzi po pierwszy gryzie. Ale jak nic nie zjem to mi jeszcze bardziej źle z głodu masakra. Do tego katar nie odpiszcza, kaszel trochę lżejszy.Ja bym chciała nie mieć ochoty dla mnie słodycze i wszelkie ciasta maja tak intensywny pyszny smak, że się rozpływam
Klaudia.aa
Aktywna w BB
A czy któraś z Was cierpi na bóle głowy?
U mnie to codzienność, praktycznie bez przerwy. Myślałam, że kwestia zmęczenia i/lub hałasu w pracy, ale od soboty siedzę w domu-cisza, spokój, wyspana i wypoczęta E opór, a głowa jak bolała, tak boli i zaczyna mnie to niepokoić.
U mnie to codzienność, praktycznie bez przerwy. Myślałam, że kwestia zmęczenia i/lub hałasu w pracy, ale od soboty siedzę w domu-cisza, spokój, wyspana i wypoczęta E opór, a głowa jak bolała, tak boli i zaczyna mnie to niepokoić.
Andzia23
Mnie dzisiaj boli po bokach podbrzusza i ciągnie w pachwiny. Musiałam się chwile przespać bo jakaś słaba dzisiaj jestem.Czy bol jakby szyjki jest normalny?
Marta Antoś
Aktywna w BB
Ja dzisiaj też ledwo żyje. Mdli mnie mocno i taka słaba jestem ze szokMnie dzisiaj boli po bokach podbrzusza i ciągnie w pachwiny. Musiałam się chwile przespać bo jakaś słaba dzisiaj jestem.
Peauela
Moderator
Ja mam bóle głowy, ale w sumie nie łączyłam tego z ciążą do tej poryA czy któraś z Was cierpi na bóle głowy?
Sok z żuka
cały dzień mnie dzisiaj pobolewa w środkuMyślę że każde takie bóle są normalne. Cały organizm teraz pracuje pełną parą i się bardzo zmienia więc takie ciągnięcia pobolewania będą. Mnie też coś chwilę gdzie coś ciągnie, szczypie itp. Czasem mam wrażenie że dostałam okres
reklama
Sok z żuka
mnie dzisiaj w środku boli cały dzień, bol jest znośny. Wizytę mam w czwartek ale sie stresujeMnie dzisiaj boli po bokach podbrzusza i ciągnie w pachwiny. Musiałam się chwile przespać bo jakaś słaba dzisiaj jestem.