reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

no ja też już wstałam :sorry:
kurde jak to możliwe że po 5 dniach pracy (kończąc co dziennie o 23) w sobote - wolny dzień, ja się budzę o 7 ?? ??
bankowo mnie zmuli spanie po południu :crazy:
a ja się już z koleżankami poumawiałam na dzisiaj, i nie będę miała czasu na drzemkę :-(

reklama
confi - bardzo ślicznie zrobiłaś kącik dla dzidzi :tak:
my wynajmujemy mieszkanko i nie mogę sobie pozwolić na takie cosik :-( nawet nie wiem czy jakieś naklejki ponaklejam...

ale i tak mam pewien pomysł ;-) nad łóżkiem (ale jeszcze nie zdecydowałam czy na bocznej ścianie czy na syficie) chce przyczepić lampki choinkowe :-) :rofl2: :rofl2:
po 1-sze będzie darmowa lampa nocna, po 2-gie karuzele do łóżeczka dostaniemy od koleżanki (a nie wiem kiedy przyjdzie do nas w odwiedziny po urodzeniu dzidziusia, no a przecież nie powiem jej by podarowała mi prezent przed narodzinami ;-))

confi- ja tez ranny ptaszek jestem, dzis obudzilam sie o 6.30 i zasnac nie moglam tak bolaly mnie biodra.. masakra..

paula- duze te solarium duzo miejsca ci zajmuje?? i taki sprzecior drogi jest???

a ja wczorajs ie namachalam, przy przesadzaniu kwiatkow.. maskakra,, jeszcze czeka mnie kupienie donic i kwiatkow balkonowych ale to moze pod koniec kwietnia..:-D
mezus jeszcze spi a my dzis jedziemy do kolezanki ktora urodzila tydzien temu 3 dni po terminie..:rofl2:

confi- ja tez ranny ptaszek jestem, dzis obudzilam sie o 6.30 i zasnac nie moglam tak bolaly mnie biodra.. masakra..
wiesz , mnie eż bolały biodra strasznie do czasu aż zaczęłam spać bez majtek, które wpijały mi się w skórę i powodowały straszne drętwienie...teraz śpię w luźnej koszulce, bez majtek i z poduszka między nogami i jest super :-)

a ja wczorajs ie namachalam, przy przesadzaniu kwiatkow.. maskakra,, jeszcze czeka mnie kupienie donic i kwiatkow balkonowych ale to moze pod koniec kwietnia..:-D
.:rofl2:
mnie też czeka przesadzanie kwiatków, jednak tylko pokojowych . JUż kupiłam sobie ziemię i nawóz ale jakoś nie moge sie do tego zabrać ;-)

Witam wszystkie Majóweczki

Confi-śliczne malowidła na ścianie. Ja chce mieć podobne tylko w moim przypadku to napewno będą z szablonów. Tylko takich jeszcze nie znalazłam:-)
tikanis-ja podobnie jak confi śpie z poduszką miedzy nogami bo wtedy brzuszek mnie nie ciąży i biodra nie dolą.
Jola-fajnie że już niedługo będziecie wszyscy razem:tak:i że znasz dokładną datę porodu::-)
ja wstałam zaraz będziemy sie ubierać i na zakupy jechać.
Trzeba w końcu przewijak kupić i jeszcze tyle drobiazgów. Mąż sie śmieje że dawno powinno to już być bo tyle za tym wszystkim chodzimy, ale ja wolę przyjemności dawkować:-):-):-)
Uciekam ale jeszcze później zobacze co na forum słychać. Pozdrawiam

(...)wracając do Twojego pytania parę stron wcześniej...nie wiem gdzie widziałas u mnie w akwarium konika morskiego ,ale musze cię zmartwić ...niestety nie jestesmy w posiadaniu takiego stworzonka :-D
mamy akwarium typowo słodkowodne , ale moim marzeniem jest mieć rafe ...może kiedyś ;-)
Konika widzę po prawej stronie - wygląda też jakby jego cień odbijał się na prawej ścianie akwarium. Od razu rzucił mi się w oczy..hmm..
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2009-f259/mamy-majowe-2009-a-18750/index1046.html
Rafy są śliczne ale też sporo pracy jest przy nich aczkolwiek ich urok jest warty tej pracy :yes:
Barmanka79 - ja też uzywam lampek choinkowych jako lampki nocnej :wink: wiszą wzdłuż zasłony nadając ładny nastrój :-) i rzeczywiście dla dzidzi będą dodatkowym walorem kolorowym :yes:

Joannn achhh o to akwarium chodzi :-D to faktycznie zwracam honor...jednak konik jest żelowy ...mój M przykleił takie żelki ozdobne

2hg5ic0.jpg

wcześniej pokazywałam moje duże akwarium i myslałam ze o to chodzi ;-)

a ja właśnie obejrzałam filmik, wypiłam kawcie, zjadłam kawałek ciasta, doprowadziłam się do porządku jako takiego - mam na myśli ogólne golonko ;-)

oj rety dawno się nie goliłam i strasznie ciężko mi było :-( najłatwiej to pod pachami :rofl2: ojjjj a tu jeszcze 7tyg zostało - ciekawe jak pod koniec będę sobie radzić :eek:

jeszcze tylko jakiś peeling pyszczka zrobie i mam wolne :tak: no może jakaś maseczka ...

Ostatnia edycja:
reklama
Joannn a tu już wróciłaś z Polski? kupiłaś sobie wszystko co potrzebujesz do dzidziusia?

a kiedy wstawisz fotoski ze ślubu swego?
nawet relacji nie zdałaś :-p :wściekła/y:
sukienke nową kupowałaś czy zmieściłaś się w tą co uprzednio kupiłaś?

Do góry