reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

no ja też już wstałam :sorry:
kurde jak to możliwe że po 5 dniach pracy (kończąc co dziennie o 23) w sobote - wolny dzień, ja się budzę o 7 ?? ??
bankowo mnie zmuli spanie po południu :crazy:
a ja się już z koleżankami poumawiałam na dzisiaj, i nie będę miała czasu na drzemkę :-(

reklama
confi - bardzo ślicznie zrobiłaś kącik dla dzidzi :tak:
my wynajmujemy mieszkanko i nie mogę sobie pozwolić na takie cosik :-( nawet nie wiem czy jakieś naklejki ponaklejam...

ale i tak mam pewien pomysł ;-) nad łóżkiem (ale jeszcze nie zdecydowałam czy na bocznej ścianie czy na syficie) chce przyczepić lampki choinkowe :-) :rofl2: :rofl2:
po 1-sze będzie darmowa lampa nocna, po 2-gie karuzele do łóżeczka dostaniemy od koleżanki (a nie wiem kiedy przyjdzie do nas w odwiedziny po urodzeniu dzidziusia, no a przecież nie powiem jej by podarowała mi prezent przed narodzinami ;-))

confi- ja tez ranny ptaszek jestem, dzis obudzilam sie o 6.30 i zasnac nie moglam tak bolaly mnie biodra.. masakra..

paula- duze te solarium duzo miejsca ci zajmuje?? i taki sprzecior drogi jest???

a ja wczorajs ie namachalam, przy przesadzaniu kwiatkow.. maskakra,, jeszcze czeka mnie kupienie donic i kwiatkow balkonowych ale to moze pod koniec kwietnia..:-D
mezus jeszcze spi a my dzis jedziemy do kolezanki ktora urodzila tydzien temu 3 dni po terminie..:rofl2:

confi- ja tez ranny ptaszek jestem, dzis obudzilam sie o 6.30 i zasnac nie moglam tak bolaly mnie biodra.. masakra..
wiesz , mnie eż bolały biodra strasznie do czasu aż zaczęłam spać bez majtek, które wpijały mi się w skórę i powodowały straszne drętwienie...teraz śpię w luźnej koszulce, bez majtek i z poduszka między nogami i jest super :-)

a ja wczorajs ie namachalam, przy przesadzaniu kwiatkow.. maskakra,, jeszcze czeka mnie kupienie donic i kwiatkow balkonowych ale to moze pod koniec kwietnia..:-D
.:rofl2:
mnie też czeka przesadzanie kwiatków, jednak tylko pokojowych . JUż kupiłam sobie ziemię i nawóz ale jakoś nie moge sie do tego zabrać ;-)

Witam wszystkie Majóweczki

Confi-śliczne malowidła na ścianie. Ja chce mieć podobne tylko w moim przypadku to napewno będą z szablonów. Tylko takich jeszcze nie znalazłam:-)
tikanis-ja podobnie jak confi śpie z poduszką miedzy nogami bo wtedy brzuszek mnie nie ciąży i biodra nie dolą.
Jola-fajnie że już niedługo będziecie wszyscy razem:tak:i że znasz dokładną datę porodu::-)
ja wstałam zaraz będziemy sie ubierać i na zakupy jechać.
Trzeba w końcu przewijak kupić i jeszcze tyle drobiazgów. Mąż sie śmieje że dawno powinno to już być bo tyle za tym wszystkim chodzimy, ale ja wolę przyjemności dawkować:-):-):-)
Uciekam ale jeszcze później zobacze co na forum słychać. Pozdrawiam

(...)wracając do Twojego pytania parę stron wcześniej...nie wiem gdzie widziałas u mnie w akwarium konika morskiego ,ale musze cię zmartwić ...niestety nie jestesmy w posiadaniu takiego stworzonka :-D
mamy akwarium typowo słodkowodne , ale moim marzeniem jest mieć rafe ...może kiedyś ;-)
Konika widzę po prawej stronie - wygląda też jakby jego cień odbijał się na prawej ścianie akwarium. Od razu rzucił mi się w oczy..hmm..
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2009-f259/mamy-majowe-2009-a-18750/index1046.html
Rafy są śliczne ale też sporo pracy jest przy nich aczkolwiek ich urok jest warty tej pracy :yes:
Barmanka79 - ja też uzywam lampek choinkowych jako lampki nocnej :wink: wiszą wzdłuż zasłony nadając ładny nastrój :-) i rzeczywiście dla dzidzi będą dodatkowym walorem kolorowym :yes:

Joannn achhh o to akwarium chodzi :-D to faktycznie zwracam honor...jednak konik jest żelowy ...mój M przykleił takie żelki ozdobne

2hg5ic0.jpg

wcześniej pokazywałam moje duże akwarium i myslałam ze o to chodzi ;-)

a ja właśnie obejrzałam filmik, wypiłam kawcie, zjadłam kawałek ciasta, doprowadziłam się do porządku jako takiego - mam na myśli ogólne golonko ;-)

oj rety dawno się nie goliłam i strasznie ciężko mi było :-( najłatwiej to pod pachami :rofl2: ojjjj a tu jeszcze 7tyg zostało - ciekawe jak pod koniec będę sobie radzić :eek:

jeszcze tylko jakiś peeling pyszczka zrobie i mam wolne :tak: no może jakaś maseczka ...

Ostatnia edycja:
reklama
Joannn a tu już wróciłaś z Polski? kupiłaś sobie wszystko co potrzebujesz do dzidziusia?

a kiedy wstawisz fotoski ze ślubu swego?
nawet relacji nie zdałaś :-p :wściekła/y:
sukienke nową kupowałaś czy zmieściłaś się w tą co uprzednio kupiłaś?

Do góry