reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Uuuu puściutko w sobotę ...szkoda bo mi się nudzi :-p
myślałam ,że malowanie ściany zajmie mi więcej czau a już dawno skończyłam ... oto efekt

jab88l.jpg

ngzujl.jpg

teraz tylko wyobraźcie sobie nad tym malowidłem półki na całej szerokości ściany ...zawalone zabawkami z czasem i będzie już wszystko :-)

reklama
confi no poprostu rewelacja!!! ale si ebedzie dzidzia dzwowac:)) dzieci tak fajni to robia:)))
tylko nie boisz sie wieszac polek nad lozeczkiem???
Paula no niezle drogi ten prezent:))) hehe, ale skoro masz wydawac na obcych , to raz pozadny wydatek i juz zawsze spokuj:))
u nas dzis taki piekny dzien, to znazy no nie obylo sie bez deszczu:) ale sloneczko przepiekne, tylko ze strasznie zimno!!! a moj synus ma angine!!!!

dziewczyny wyobrazcie sobie co za tepaki lekarze tu przyjmuja...jesli wogole przyjeciem to mozna nazwac...i lekarzem:
zadwonilam wczoraj do GP, ze chce sie zobaczyc bo dziecko ma rope w gardle i nosku i ze podejrzewam ze to angina, a recepconistka odebraa i po wysluchaniu wszystkich objawow poprosila mnie zebym zaczekala, za chwilke wrocila i zapytala z ktorej apteki kozystam , ja jej powiedzialam , a ona na to ze lekarz wysle mi tam recepte dla Bartka z ANTYBIOTYKIEM!!!!!i ze mam j sobie tam odebrac...
wyobrazacie sobie!!!!!!!!!!!!!kretyn nawet go nie widzial, nie zbadal, nie poskluchal a on mi antybiotyk przepisuje!!!!!!!!!!!no banda debili!! powiedzialam ze dziekuje badzo za taka pomoc i ze nie bede trula dziecka ,bo kto wie czy ta ropa to nie z zeba jest...i ze sobie wieczrkiem na pogotowie pojade...a ona na to :to dziekuje ,dowidzenia...
rece mi opadly wczoraj...juz nie wiem poprostu jak oni tu zyja!!!
a dziecko w nocy mi mowi ze go gardlo boli i ucho i z nosa ropa sie leje...
dalam mu duomox i sama go lecze , nie dam goidiotom do grobu wpedzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
banda debili, za jaja i pwiesic normalnie!!!
no, i znowu sobie cisnienie podnioslam...
a poza tym to chyba i mnie cos bierze, bo czuje juz gardlo,ale zobaczymy, i jest mi strasznie ciezko! to zaczy Oliwka mnie naciska na pluca i ciezko i sie oddycha, no ale jeszcze tylko ok 55 dni:)

dziewczyny wyobrazcie sobie co za tepaki lekarze tu przyjmuja...jesli wogole przyjeciem to mozna nazwac...i lekarzem:
zadwonilam wczoraj do GP, ..........

nieźle :crazy: :angry: bez komentarza....
a tak a ciekawości - ty chodzisz do irlandzkiego GP czy do polskiej przychodni?

Confi normalnie wymiękłam :szok: mucha nie siada :tak:

a ja wcześniej byłam u koleżanki na ploteczkach :-) a teraz właśnie wróciłam ze spacerku. mąż w pracy a mi się nie chciało siedzieć w domku, miała przyjść na kawke druga koleżanka ale zadzwoniła że jest chora i lepiej będzie dla mnie jak nie przyjdzie. szkoda bo ciasto zrobiłam - i teraz będę musiała je sama zjeść :-D
oj coś mnie zmulił ten spacerek.... może tak pod kocyk się rzucę... tak na pół godzinki ;-)

Confi malowidła na ścianie rewelacyjne!!! Może do mnie przyjedziesz i pomalujesz?
Barmanka szkoda, że tak daleko, bo bym na te ciasto przyjechała.

A tak w ogóle to widzę, że weekend i znowu pusto na forum...

mama_Bartusia nie boję się wieszać półek nad łóżeczkiem bo będzie wieszał je tatuś , który na pewno zrobi to tak by nic się nie stało :)

barmanka79 dzięęęęki :D

Marzena80 chętnie ,ale musiałabyś najpierw przeprowadzić się do trójmiasta ;)

a ja własnie z ciekawości jedym okiem patrzę na ten nowy serial na dwójce..."Tancerze"
na razie jest tak sobie....ale może się rozkręci ;)

Marzena80 chętnie ,ale musiałabyś najpierw przeprowadzić się do trójmiasta ;)

a ja własnie z ciekawości jedym okiem patrzę na ten nowy serial na dwójce..."Tancerze"
na razie jest tak sobie....ale może się rozkręci ;)

Nad morze? Z jednej strony chętnie. Ale może Ty przemyślisz Katowice? Tu nie jest tak źle...
A "Tancerzy" nagrywam, a "Nianie" oglądam.

reklama
mama-bartusia- domyslam sie jaka jestes wsciekla... no ale to u nich normalne... nie ma co sie dziwic tez czasem zastanawiam sie jak oni tu zyja... na telefon... tez mam takie problemy z tymi lekarzami... dlatego docenia sie naszych lekarzy dopiero poza krajem...

barmanka- z checia ci pomoge je jesc....

marzena- nie az tak pusto...

Do góry