reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Nad morze? Z jednej strony chętnie. Ale może Ty przemyślisz Katowice? Tu nie jest tak źle...

hihihi jakoś bez przekonania to piszesz :-p tak mi się wydaje ...póki co wolę morze :laugh2:
A "Tancerzy" nagrywam, a "Nianie" oglądam.
ja jakoś Niani nie dzierżę...wkurza mnie jak nie wiem co...wolę amerykańska wersję według mnie Fran Drescher nie ma sobie równych ;-)

mama_Bartusia nie zazdroszczę sytuacji...nie ma to jak trafić na lekarzy debili...

reklama
hihihi jakoś bez przekonania to piszesz :-p tak mi się wydaje ...póki co wolę morze :laugh2:

ja jakoś Niani nie dzierżę...wkurza mnie jak nie wiem co...wolę amerykańska wersję według mnie Fran Drescher nie ma sobie równych ;-)

Na ogół każdy uważa Śląsk za niezbyt ciekawe miejsce. Na pewno nie jest tak ładnie jak u Was, ale ja nie narzekam.
A co do "Niani" to bardzo dawno nie widziałam oryginalnej wersji. A tą naszą nie jestem zachwycna, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Zazwyczaj o tej godzinie nic nie ma, więc patrzę na "Nianię".

dziewczynki , która na kanał tv National Geographic...zaczął się fajny program "W łonie matki...bliźnięta jednojajowe" ja lecę oglądac :D

confi -dosłownie ukłony w twoja strone , kąci malucha piękny z tym akwa-malunkiem , jeju , też bym tak chciała :zawstydzona/y: ale moje malowanie ograniczam do paznokci i to tylko u rąk , u nóg maluje mi M.
Mój dzionek taki sobie , zamiast pospać obudziłam sie o 7-mej w nocy wstawałam 4 razy od czasu kiedy usnełam o 1-szej także bilan - co 1,5 godziny na siku - no dosłownie myślałam ze w tym kiblu nocować bende :wściekła/y:.
Od rana zakupy małe , póżniej pranko , miałam poleżeć ale czasu brakło bo na gofry mnie wzieło , no jakieś sprzątanko i męza do pracy i szczerze mówiąc ,nic nie robiłam a jestem taka wymięta .:confused2::confused2::confused2::confused2:

a zapraszam dziewczynki , zapraszam :-) :tak:
skręci się szybko jakaś imprezkę ;-)

ide jakiś film zarzucić, ineczke wypić no i ciasto wciągnę by się nie zmarnowało:tak:

a przypomniało mi się jak byłam na spacerku zahaczyłam o polski sklep i kupiłam paprykowe prażynki ....no i tak mi się piwa zachciało że myślałam że skonam :eek: całą drogę powrotną do domu szukałam cidersa (takie piwko o smaku gruszki, jabłka czy mix owoców) bezprocentowego.... i nie znalazłam :-( :-( wrrrrr

Joannn nie wiem czy coś zmieniałaś u siebie w profilu ale ja nadal nie widze twoich ślubnych fotek :-(

Witam wieczorkiem:) Wlasnie wrocilismy od znajomych a ja najadlam sie slodyczy jak nie powiem kto:szok::wściekła/y: Zupelnie nie znalam tej "przypadlosci" w pierwszej ciazy, a w tej bez czekolady ani rusz:szok: Niedlugo naprawde bede sie toczyc, albo mnie beda toczyc:szok:. My z Hamburga mamy blisko nad morze zarowno polnocne (1h drogi autem) jak i Baltyckie (rowniez 1 h jazdy). W gory juz mam troszke dalej, ale nie az tak bardzo, do Harz jedziemy ok. 2,5 godziny wiec nie katastrofa:tak: Jadac w Alpy potrzebowalismy az 8h, wiec to juz jest mordega:no:

Na ogół każdy uważa Śląsk za niezbyt ciekawe miejsce. Na pewno nie jest tak ładnie jak u Was, ale ja nie narzekam.
ja myśle ze głównie z niewiedzy tak sądzą ;-) ja na temat Śląska się nie moge wypowiedzieć bo nie byłam w Twoich okolicach...byłam tylko po bokach ...w Legnicy i druga strona ....Nowy Sącz i Rytro ;-)

Anula ja też jakoś mistrzynią rysowania nie jestem ,ale polegałam na wzorach które znalazłam w sieci...no i dzięki Bogu za ołówek , bo wszystkie niedoróbki mogłam zmazac ;-)

a ja moje drogie mam jakies paskudne uczulenie :baffled: ledwo sie wiosna zaczęła a ja już kicham i najgorsze jest to ze co roku uczula mnie co innego i nie moge dojśc co to jest...leków odczulających brac nie mogę i męczę sie strasznie ...rolkę papieru toaletowego już zużyłam :baffled::baffled::baffled:

Joannn nie wiem czy coś zmieniałaś u siebie w profilu ale ja nadal nie widze twoich ślubnych fotek :-(
hm..dziwne...:baffled: zmieniłam już nawet mój album na "publiczny" więc nie wiem co jest nie tak.. :sorry: Ale sprawdzałam u siebie, że jak wchodzę na swój profil bez zalogowania się to widzę ten album.

Właściwie w Katowicach byłam tylko przejazdem więc nie wiem jak wygląda..ale za to Rybnik jest śliczny :happy: ma wiele zielonych miejsc a najładniej jest koło teatru -> z kwiatków ułożone jest godło i nazwa miasta oraz ładne są fontanny a ja uwielbiam wodę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza!

Dzień dobry Majóweczki! Jak tam Wam sobota mineła? Mnie całkiem nieźle. Kupiłam kocyk i proszki do prania. A i teściowa mi groziła:tak:, że mnie zamorduje, bo chciała kosmetyki dla dziecka kupić, a ja już mam kupione! Ale za to może kupi coś innego? Może...:eek:

Miłego dnia Wam życze!

Do góry