wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Hej, jestem w 11+4 tc i od kilku dni praktycznie w ogóle mnie nie bola piersi, a ogólnie poza tym w tej ciąży nie miałam innych objawów. Mam się czym martwić ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie, bol piersi może się zmniejszyć albo zniknac, mnie też już coraz mniej bolą.Hej, jestem w 11+4 tc i od kilku dni praktycznie w ogóle mnie nie bola piersi, a ogólnie poza tym w tej ciąży nie miałam innych objawów. Mam się czym martwić ?
okej, dzięki. Trochę się wystraszyłam. U mnie żadnych innych objawów ciąży.spokojnie, bol piersi może się zmniejszyć albo zniknac, mnie też już coraz mniej bolą.
Ja się ratuje dodaniem odrobinki soku takiego wyciskanego z małej tubkiDziewczyny czy Wy też macie taki problem z piciem wody? Macie na to jakieś patent? Przed ciąża wypijalam 2 l dziennie, teraz ta woda stoi mi w żołądku śmierdzi jak ja pije pić mi się chce strasznie usta mam już popękane a po każdym łyku wody brzuch mnie boli
Mnie jeszcze piersi nie bolały w tej ciąży, ale z pierwszej pamiętam że objawy pojawiały się i znikały więc osobiście bym się nie nakręcała wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobićHej, jestem w 11+4 tc i od kilku dni praktycznie w ogóle mnie nie bola piersi, a ogólnie poza tym w tej ciąży nie miałam innych objawów. Mam się czym martwić ?
Ja też jakoś specjalnie nie mam objawów i już sobie próbuje tłumaczyć, że może tworzę chłopca i dlatego przechodzę łagodniej choć co człowiek to inaczej reaguje i raczej nie ma reguły, czytalam o ciążach bezobjawowych i chyba musimy się tym zacząć cieszyćHej, jestem w 11+4 tc i od kilku dni praktycznie w ogóle mnie nie bola piersi, a ogólnie poza tym w tej ciąży nie miałam innych objawów. Mam się czym martwić ?
czyli dobrze przechodzisz ciążęokej, dzięki. Trochę się wystraszyłam. U mnie żadnych innych objawów ciąży.
Ja piję herbatki (rooiboos głównie, czasem mięta czy imbir). Picie wody też mi nie idzieDziewczyny czy Wy też macie taki problem z piciem wody? Macie na to jakieś patent? Przed ciąża wypijalam 2 l dziennie, teraz ta woda stoi mi w żołądku śmierdzi jak ja pije pić mi się chce strasznie usta mam już popękane a po każdym łyku wody brzuch mnie boli
Myślę że każde takie bóle są normalne. Cały organizm teraz pracuje pełną parą i się bardzo zmienia więc takie ciągnięcia pobolewania będą. Mnie też coś chwilę gdzie coś ciągnie, szczypie itp. Czasem mam wrażenie że dostałam okresCzy bol jakby szyjki jest normalny?