reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Hej, jestem w 11+4 tc i od kilku dni praktycznie w ogóle mnie nie bola piersi, a ogólnie poza tym w tej ciąży nie miałam innych objawów. Mam się czym martwić ?

reklama
Dziewczyny czy Wy też macie taki problem z piciem wody? Macie na to jakieś patent? Przed ciąża wypijalam 2 l dziennie, teraz ta woda stoi mi w żołądku śmierdzi jak ja pije😂 pić mi się chce strasznie usta mam już popękane a po każdym łyku wody brzuch mnie boli
Ja się ratuje dodaniem odrobinki soku takiego wyciskanego z małej tubki 😄
Hej, jestem w 11+4 tc i od kilku dni praktycznie w ogóle mnie nie bola piersi, a ogólnie poza tym w tej ciąży nie miałam innych objawów. Mam się czym martwić ?
Mnie jeszcze piersi nie bolały w tej ciąży, ale z pierwszej pamiętam że objawy pojawiały się i znikały więc osobiście bym się nie nakręcała ♥️ wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić 😅

Ja też jakoś specjalnie nie mam objawów i już sobie próbuje tłumaczyć, że może tworzę chłopca i dlatego przechodzę łagodniej 🙈 choć co człowiek to inaczej reaguje i raczej nie ma reguły, czytalam o ciążach bezobjawowych i chyba musimy się tym zacząć cieszyć 😊

Mnie piersi bolały ale już jest ok... I też dobrze się czuje brak objawow... Przy córce miałam tak samo .... Jedynie co to śpiąca jestem ... Nic poza tym

Dziewczyny czy Wy też macie taki problem z piciem wody? Macie na to jakieś patent? Przed ciąża wypijalam 2 l dziennie, teraz ta woda stoi mi w żołądku śmierdzi jak ja pije😂 pić mi się chce strasznie usta mam już popękane a po każdym łyku wody brzuch mnie boli
Ja piję herbatki (rooiboos głównie, czasem mięta czy imbir). Picie wody też mi nie idzie

reklama
Do góry