reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Wiesz co Nina27 Ty masz urlop, a ja mam Indywidualną Oganizację ... i o tyle jest to dobre, że rzeczywiście nie musze być na ćwiczeniach, na których obecność jest obowiązkowa ... ale co do reszty aspektów takiego "ułatwienia" :baffled: wydaje mi się, że musze robic jeszcze więcej niż ludzie z mojego roku studiujący normalnym trybem. Od początku semestru jeżdżę, żeby załatwiać sobie właśnie to indywidualne zaliczanie - byłam w poniedziałek, wczoraj, jade dziś i jade jutro ... dostałam mase rzeczy do zrobienia "zadań domowych" - no i oczywiście będę musiała podwójnie zaliczać, bo musze zaliczyć ćwiczenia, ze względu na nieobecność, a poza tym normalnie przystepować do kolokwiów, zaliczeń, itd. :realmad: W przyszłym semestrze poważnie zastanowie sie nad tym czy korzystac z takiego "ułatwienia" ... Także trzymaj się i Ty - jakoś musimy dać sobie rade ... ja na szczęście mam znajomych co udostępniaja mi notatki (przynajmniej narazie) :oo2:

reklama
Witam dziewczyny ja też wybieram sie do fryzjera jeszcze przed porodem bo podobno po nie robi się nic z włosami bo strasznie wypadają tak mi powiedziała fryzjerka a ja mam slub także wole nie ryzykować :p

Kaatharina no to Tobie to już w ogóle współczuję:baffled: ja chyba bym nie wyrobiła..zresztą każdy wie że nie ma nic gorszego jak takie jeżdżenie i załatwianie...:nerd:
Co do fryzjera kochane To chyba też się jeszcze wybiorę..niby byłam troszkę więcej niż miesiąc temu, a już mam taki odrost że szok:szok: jednak zdrowe odżywianie i witaminki swoje robią bo włosy i paznokcie rosną mi jak na drożdżach:-D. Też planuję tak na początku maja..powinnam jeszcze zdążyć..
W przyszły wtorek mam wizytę u gina..już się nie mogę doczekać:-)
Dobra jadę do mamci:-)
Papa

oj, te noce to dosłowny koszmar ostatnio.M na nockach,całe wyrko tylko dla mnie a ja wstaje jak głupia na kibel co dwie godziny a z boku na bok to zapomnij samej -męka .
O dzisiaj fajny temat-fryzjer:-) .Chyba też cosik zrobie z włoskami bo pózniej to tragedia bynajmniej u mnie , włosy garsciami i to tak kilka miesięcy wylatywały.:szok:

Ja wlasnie od fryzjera wrocilam :) Z balejazem i nowa fryzurka, od poczatku ciazy bylam chyba juz jakies 5 razy...wlosy szybko mi rosna a nie znosze odrostow no i na podciecie czesto chodze. Poza tym fryzjer podobnie jak kosmetyczka bardzo mnie relaksuja i poprawiaj ahumorek, a przeciez to moje drogie w naszym stanie najwazniejsze :)

kurna a u mnie prądu nie ma :wściekła/y: a w domku mam wszystko na prąd... woda, kuchenka... echh
zadzwoniłam do rwe stoen a oni mi mówią, że to planmowana przerwa do 15 godz.! i że informowali .... ja sie pytam w jaki sposób bo ja nic o tym nie wiem a oni mi mówią ŻE NA SŁUPACH WIESZALI ogłoszenia - hahaha normalnie bardzo zabawne .. kurde mam codziennie po słupach chodzić i czytać ogłoszenia czy oby rwe STOLEC nic nie planuje...
ale się wk.....
XXI wiek a tu taka tandeta...

idę pisać pismo z reklamacją i niech mi powiedzą na którym słupie będą w przyszłości wywieszać info to będę robić do niego wycieczki... :wściekła/y:

i jeszcze mi zaraz laptop padnie .... cudnie normalnie cudnie ...

Cześć Wszystkim :))

a u mnie od niepamiętnych czasów cała nocka przespana!!! Jedynie o pólnocy się przebudziłam do poleciałam do wc, a później to... wstałam dopiero przed 8:00!!! :-D

co do fryzjera - ja też chodzę regularnie na farbowanie (tymbardziej, że fryzjerką jest moja Kuzynka i ma własny salon jakieś 5 km od mojego domku).
Do tej pory miałam zawsze jakiś jasny rudy/ew. średni blond na główce, ale 3 tygodnie temu przefarbowałam się na jasny brąz (mój naturalny kolor włosów) aby właśnie uniknąć ew. odrostów. Na początku kwietnia napewno pójdę też troszkę popodcinać końcówki, może też wymyślę sobie jakieś fajne ścięcie - ale takie aby móc nadal związać włosy..

Cześć majóweczki. Ja ostatnio już poprałam i poprasowałam (tzn. moja mama mi pomagała) ubranka małego. I jak zaczęłam wszystko układać to wyszło że mam za mało śpiochów a koszulek i body pełno, tak więc przydałyby się jeszcze małe zakupy. Muszę się zdać na kogoś bo ja mam nie ruszać się z domu, leżeć i odpoczywać. Na zakupy do apteki zaoferowała mi się sąsiadka, ona wie co i jak.
A tak wogóle to torby już po części spakowałam. Za tydzień mam wizytę i mam dziwne przeczucie że położy mnie do szpitala.
Mam jeszcze pytanko. Jedna z was, przepreaszam ale nie pamiętam teraz która pisała że bierze Luteinę dopochwowo. czy też masz taką żółtawą wydzielinę?

Cześć majóweczki.
Mam jeszcze pytanko. Jedna z was, przepreaszam ale nie pamiętam teraz która pisała że bierze Luteinę dopochwowo. czy też masz taką żółtawą wydzielinę?
jusmarwoj- ja biorę tą Luteinę dopochwowo i mam więcej wydzieliny ale jest raczej biała i przypomina śluz. Tabletki są też białe i jak coś 'wychodzi' raczej jest takie jasne.
Przepraszam inne majówki za taki opis ale inaczej się nie da;-)

reklama
Witam,
ja właśnie wróciłam z pracy. Po drodze zobaczyłam kebaba i jakoś nie mogłam przejść obojętnie-wiem nie jest to zbytnio zdrowe, ale sporadycznie może nie zaszkodzi.
miałam iść jeszcze na jakieś zakupki, ale jakoś tak mi sie nie chcialo, pozatym zmęczona jestem jak troche pochodze.
widze ze na forum straszne pustki:zawstydzona/y:

Do góry