reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Jusmarwoj ja też jak brałam luteine dopochwowo to miałam dość gęstą białą wydzielinę.

A co do fryzjera to mnie też strasznie korci. Tylko, że ja nie farbuję włosów, ale tak myślę o jakimś cięciu. Teraz mam włosy do ramion i wiecznie chodzę w spiętych. Już mi się to znudziło. Tylko, że ja "chciałabym, a boję się..." I nie mogę się zdecydować.

reklama
Ja uwielbiam ostatnio gyrosa w pajdzie :tak::-)
Pyyycha, ale tylko w jednej budzie kupuje :-)
Pełno surówek w środku i kawałki piersi z kurczaka
Czyli same witaminki + chudziutkie mięsko - chyba aż tak bardzo nie grzesze :-D

Ja niby diety nie musze trzymac, ale staram sie jak moge:-D:-D Wlasnie wyslalam meza po lody czekoladowe, ktore bardzo mi pomoga w uskutecznianiu diety:-D:-D:-D. Mam straszna ochote na pierogi z truskawkami lub jagodami i bita smietana, ale pewnie bede musiala poczekac na mame, jak przyjedzie i mi je zrobi, bo samej mi sie nie chce:baffled:Strasznie sie rozleniwilam:tak:

Ja niby diety nie musze trzymac, ale staram sie jak moge:-D:-D Wlasnie wyslalam meza po lody czekoladowe, ktore bardzo mi pomoga w uskutecznianiu diety:-D:-D:-D. Mam straszna ochote na pierogi z truskawkami lub jagodami i bita smietana, ale pewnie bede musiala poczekac na mame, jak przyjedzie i mi je zrobi, bo samej mi sie nie chce:baffled:Strasznie sie rozleniwilam:tak:
Na zamkniętym o naleśnikach, tu o kababie i gyrosie, a Ty mi jeszcze o lodach piszesz i bitej śmietanie! Oj lody to bym zjadła. Już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam...

ja tez niby diete miałam trzymać, ale jak zobaczyłam kebaba......................w ciązy trudno mi sie opanować.
I wiecie co????? mam ochote na takie różne rzeczynp. jako dzieck strasznie lubiałam draże śmietankowe, potem całe wieli ich nie jadłam i teraz.......:-)w każdym kiosku wypatruje draży:-):-):-)Niby już pwoiedziałam sobie 0 słodyczy, ale jakoś tak zawsze wydaje mi sie że to będzie ostatnia paczka.

A mam jeszcze pytanie-czy pijecie kawe????
ja do 6 m-ca nie piłam, ciężko było ale jakoś dałam rade. traz znów wrócił do mnie ten nałóg, niby pije rozpuszczalną ze śmietanką lub mlekiem ale kawa to zawsze kawa.troche mam wyrzyty sumienia z tego powodu.

temat jedzonka a u nas dopiero po obiadku;-), te draże mleczne mniam aneteczka , niestety tutaj w UK ich nie ma kiedyś znalazłam ale były z dodatkiem mięty :no:a to już nie to samo.

Mmmmmmm lody to bym mogła jesc kazdego dnia.A zawsze rano miedzy 5a 6 muszr zjesc cos slodkiego:tak::tak::tak:. Wiec wieczorkiem klade sobie kolo łóżeczka paczuszke delicji:-):-):-).

Oj dziewczynki widzę że smaczki dopisują ...też bym zjadła lody...ale niestety wolę nie ryzykować bo jak zjadłam ostatnio (w sumie to był pierwszy i ostatni raz w ciąży) to skończyło się silnym zapaleniem gardła..tak że dla zdrowia mojego maleństwa muszę się obejść smakiem
Co do kawy to od początku ciąży nie wypiłam ani jednej filiżanki..raz na jakiś czas cappuccino, a teraz prawie codziennie kawa inka:-) właśnie mi się skończyła i byłam w sklepie, a że nie było Inki to wziełam Anatol..też dobra:tak:
Kupiłam sobie pyszne bezy takie świeżutkie na wagę:tak: właśnie się nimi zajadam:tak: bo ostatnio to nie jadam słodyczy, ale tym pysznym bezom nie sposób się oprzeć:sorry2:
Za mna chodzi taki sernik na zimno....koniecznie muszę w któryś dzień sobie zrobić:-)

reklama
Jakie pyszne tematy dzis poruszacie :-D Ja wlasnie gotuje spaghetti z sosikiem Napoli i serkiem mniammniam A na deser juz mroza sie lody jagodowo-waniliowe Paluszki lizac :-):-):-):-)

Do góry