reklama
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Isabela to wspaniała wiadomość
Bardzo się cieszę razem z Tobą ... wynik nie mógł być inny ... Twój optymizm zdziałał cuda i masz zdrową CÓRCIĘ wiedziałam, że właśnie tak będzie... :-)
FANTASTYCZNIE !!!! wielkie gratulacje Kochana... teraz oby do MAJA :-):-):-)
Ja na to badanie USG D4 wybieram się dopiero między 22 a 24 tygodniem, więc wypadnie druga połowa stycznia, oczywiście że wtedy wkleję jakieś foteczki mojego Motylka Już się nie mogę doczekać.
Katja79 nie martw się Twój wynik będzie równie doskonały jak u Isabeli ;-)
tylko teraz dbaj o siebie i dużo leż....bierz przykład z Isabeli ;-) tylko nie gotuj obiadów w najbliższym czasie
Madzia431 życzę Tobie i wszystkim innym chorowitkom dużo zdrówka :-) niech idą precz wszelkie choroby i ciężkie dolegliwości!!! precz precz precz
Dziewczyny proszę o pomoc .... powtarzam swoje pytanie odnoście wyprysków na twarzy....czy znacie jakiś sprawdzony środek, który zadziała?
Pozdrawiam Was Kochane serdecznie i życzę cudnego dzionka
niech humorki Wam dopisują pozytywna energia nie opuszcza i Motylki niech Wam pukają w brzuszki
Bardzo się cieszę razem z Tobą ... wynik nie mógł być inny ... Twój optymizm zdziałał cuda i masz zdrową CÓRCIĘ wiedziałam, że właśnie tak będzie... :-)
FANTASTYCZNIE !!!! wielkie gratulacje Kochana... teraz oby do MAJA :-):-):-)
Ja na to badanie USG D4 wybieram się dopiero między 22 a 24 tygodniem, więc wypadnie druga połowa stycznia, oczywiście że wtedy wkleję jakieś foteczki mojego Motylka Już się nie mogę doczekać.
Katja79 nie martw się Twój wynik będzie równie doskonały jak u Isabeli ;-)
tylko teraz dbaj o siebie i dużo leż....bierz przykład z Isabeli ;-) tylko nie gotuj obiadów w najbliższym czasie
Madzia431 życzę Tobie i wszystkim innym chorowitkom dużo zdrówka :-) niech idą precz wszelkie choroby i ciężkie dolegliwości!!! precz precz precz
Dziewczyny proszę o pomoc .... powtarzam swoje pytanie odnoście wyprysków na twarzy....czy znacie jakiś sprawdzony środek, który zadziała?
Pozdrawiam Was Kochane serdecznie i życzę cudnego dzionka
niech humorki Wam dopisują pozytywna energia nie opuszcza i Motylki niech Wam pukają w brzuszki
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
okruszek a próbowałas maśc cynkową?? A te syfki to cos mi smierdza dziewuszką
Wiesz już smarowałam sobie różnymi maściami...i było ich raczej coraz więcej. Wczoraj na noc posmarowałam sobie "sudocrem'em" dopiero zaczęło działać....jeszcze tego nie zmyłam, wciąż są krostki, ale przynajmniej nie szczypią i nie swędzą ... i są mniejsze. o tyle dobrze...
Ale gdyby tak było jak mówisz, że śmierdzi Ci dziewuszką, to ja mogę do końca ciąży tak chodzić
Dziękuję Kochana
No ja tez mysle ze to moga byc symptomy dziewuszkimi tez sie niestety pojawiaja dziwne jakies krostki na twarzy mimo ze nigdy z cera nie mialam problemu a tu prosze....i ja kupilam sobie spirytus kosmetyczny i przecieram nim buzie przed posmarowaniem kremem to oczyszcza chyba pory troszke bo wacik jest zawsze okropnie brudny nawet sie zastanawiam skad sie to bierze ale najwazniejsze ze pomaga.:-)Wiesz już smarowałam sobie różnymi maściami...i było ich raczej coraz więcej. Wczoraj na noc posmarowałam sobie "sudocrem'em" dopiero zaczęło działać....jeszcze tego nie zmyłam, wciąż są krostki, ale przynajmniej nie szczypią i nie swędzą ... i są mniejsze. o tyle dobrze...
Ale gdyby tak było jak mówisz, że śmierdzi Ci dziewuszką, to ja mogę do końca ciąży tak chodzić
Dziękuję Kochana
princesstopic
Majowe mamy'09
a jak tam dziewczyny wasze maluszki? :-)
czujecie już ruchy, kopnięcia?
a ogólnie jak samopoczucia i w ogóle przebieg ciąży?
czujecie już ruchy, kopnięcia?
a ogólnie jak samopoczucia i w ogóle przebieg ciąży?
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
Isabela, super wiadomość! Cieszę się, że jesteś już spokojna! wszystkie wiedziałyśmy w duchu że musi być OK i jest! :-)
Okruszku, u mnie z tymi syfami tak samonigdy nie miałam nic na buzi a teraz wyglądam jak gówniara w okresie dojrzewania :-( i nic mi nie pomaga. do tego cerę mam suchą więc preparaty na syfy nie wchodzą w grę.. hmm tak niby to na dziewczynę ale u mnie mimo wszystko chłopak jest, więc widac to nie tak.. chociaż w ciąży z Nikusiem nie miałam takich problemów
Okruszku, u mnie z tymi syfami tak samonigdy nie miałam nic na buzi a teraz wyglądam jak gówniara w okresie dojrzewania :-( i nic mi nie pomaga. do tego cerę mam suchą więc preparaty na syfy nie wchodzą w grę.. hmm tak niby to na dziewczynę ale u mnie mimo wszystko chłopak jest, więc widac to nie tak.. chociaż w ciąży z Nikusiem nie miałam takich problemów
Ania1812
Fanka BB :)
Isabela strasznie sie ciesze, że Twoja córcia jest zdrowa i tak jak napisała Okruszek.emi byleby tak do maja :-)
Okruszku.emi ja poszłabym z tymi wypryskami do dermatologa, bo to dosyć dziwne że tak długo sie trzymają. Albo przynajmniej do apteki. Może polecą Ci jakiś dobry specyfik.
Princesstopic ja niestety nie czuje jeszcze ruchów dzidzi chociaż bardzo bym chciała. W poprzedniej ciąży poczułam pierwsze ruchy około 20 tygodnia. Mam nadzieję, że tym razem będzie troszke wcześniej. Już nie mogę sie doczekać
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
Okruszku.emi ja poszłabym z tymi wypryskami do dermatologa, bo to dosyć dziwne że tak długo sie trzymają. Albo przynajmniej do apteki. Może polecą Ci jakiś dobry specyfik.
Princesstopic ja niestety nie czuje jeszcze ruchów dzidzi chociaż bardzo bym chciała. W poprzedniej ciąży poczułam pierwsze ruchy około 20 tygodnia. Mam nadzieję, że tym razem będzie troszke wcześniej. Już nie mogę sie doczekać
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
katarzynak83
Majowe mamy'09
Witajcie Dziewczyny!
Sheeppy, gratuluje Ci ślicznego dzieciaczka! Zdjęcia które wstawiłaś są super... No a ten chłopak, to hmmm może faktycznie zamieni się w dziewczynkę jeszcze ;-) U mnie lekarz powidział że bedzie syn w 12 tyg, zrobił zdjęcie siusiaka na pamiątkę ale również zaznaczył że to jeszcze może okazać sie czymś innym niż sie spodziewamy ;-) Podobnie jak Ty nie miałabym nic przciwko gdyby jednak była dziewczynmka
To super nowina! Sciskam ciepło i życzę już do maja spokojnej ciąży!~
Ja dzis dzwoniłam do pracy bo w poniedziałek wracam :-( Juz po rozmowie z szefową mój humor opadł praktycznie do zera Strasznie boje sie powrotu, zwlaszcza ze raczej nie mam co liczyc na taryfe ulgową.... Chciałabym chociaż aby nie kazali mi pracowac w nadgodzinach.... coś czuje że gdy sama to wypomnę to strsznie mnie objadą i bedzie wielka obraza...ech
Sheeppy, gratuluje Ci ślicznego dzieciaczka! Zdjęcia które wstawiłaś są super... No a ten chłopak, to hmmm może faktycznie zamieni się w dziewczynkę jeszcze ;-) U mnie lekarz powidział że bedzie syn w 12 tyg, zrobił zdjęcie siusiaka na pamiątkę ale również zaznaczył że to jeszcze może okazać sie czymś innym niż sie spodziewamy ;-) Podobnie jak Ty nie miałabym nic przciwko gdyby jednak była dziewczynmka
Kochana bardzo sie ciesze z wynków!!!:-):-):-):-)Dzien dobry kochane ranne ptaszki
Juz o 8:30 dzwonilam do szpitala po wyniki i KOCHANE, WYNIK WYKLUCZYL WSZELKIE CHOROBY GENETYCZNE
Normalnie jakbym sie nachlala, pijana ze szczescia!!!! Dokladny opis dostane poczta...
To super nowina! Sciskam ciepło i życzę już do maja spokojnej ciąży!~
Ja dzis dzwoniłam do pracy bo w poniedziałek wracam :-( Juz po rozmowie z szefową mój humor opadł praktycznie do zera Strasznie boje sie powrotu, zwlaszcza ze raczej nie mam co liczyc na taryfe ulgową.... Chciałabym chociaż aby nie kazali mi pracowac w nadgodzinach.... coś czuje że gdy sama to wypomnę to strsznie mnie objadą i bedzie wielka obraza...ech
reklama