reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ania1812 , patusiaaaaa85 dziękuje Wam kochana, trochę przestałam się denerwować, zadzwoniłam wczoraj do mojej ginekolog i kazała mi kupić UROSEPT i pezed wizytą zrobić jeszcze badania moczu. Siedzę w domu i sie wygrzewam a jak wychodzę na spacerek z córeczką to ciepło się ubieram, mam nadzieją że w końcu te wstrętne bakterie wulądują w klopku.
Dziękuje Wam i pozdrawiam serdecznie i życzę miłego i słonecznego dnia i dobrego samopoczucia. BUZIAKIIIIIIIIII.

Sheeppy super że już wiesz że będzie chłopiec, jak bedę miała drugą dziewczynkę to robimy zamianę:tak::-D:-D:-D. Ja może teraz jak będę 3.12 to może będzie coś widać, chociaż do końca nie wiem czy chcemy wiedzieć, czy mieć niespodziankę. Szwagierce do samego porodu mówili że będzie dziewczynka , a urodziła chłopca. Zobaczymy ,jak będzie widać to będę wiedzieć. A jak się czujesz? Buziaczki kochana.

reklama
Dzien dobry kochane ranne ptaszki :)
Juz o 8:30 dzwonilam do szpitala po wyniki i KOCHANE, WYNIK WYKLUCZYL WSZELKIE CHOROBY GENETYCZNE :)
Normalnie jakbym sie nachlala, pijana ze szczescia!!!! Dokladny opis dostane poczta...

Ja też się cieszę :-) teraz 4 grudnia będę miała badania moczu i krwi, a 11 idę na usg. może wreszcie dowiem się jakiej płci jest moje maleństwo ;-) Kończy mi się 18 tydzień ciąży, więc może to będzie możliwe... ahh...:rofl2:

Załączniki

• 30.png
    30.png
    12,1 KB · Wyświetleń: 30
Hej, hej daaawno mnie tu nie bylo ale mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta, nie dam rady nadrobic wszystkich zaleglosci ale dzieje sie coraz wiecej i ruszac babelki sie zaczynaja, i coraz wiecej mam wie co dzidziole maja miedzy nózkami...
sheepy grtuluje synusia chociaz pamietam ze bardzo chcialas dziewczynke...;-)moze jeszcze sie cos zmieni:eek:

A ja jestem juz po amniopunkcji mialam ja przedwczoraj i leze w lózeczku i juz marze o tym zeby wstac:sorry:ale trudno jeszcze troche musze wytrzymac... na wyniki bede czekac niestety az miesiac i zazdroszcze Isabeli ze ma tak szybko odpowiedz i to jaka ( jeszcze raz gratuluje na tym forum:tak::-)) a tak poza ym potywierdzila sie wiadomosc ze bede mkiala córeczke wiec bedzie Maja i tyle...:tak:

reklama

dzisiaj popatrzyłam sobie i tak patrzę... a tu do porodu już 153 dni. a mam przyjaciółkę, co miała mieć poród na 17 listopada,a do dziś nie urodziła. leży w szpitalu na patologii, męczą ją zastrzykami i testami i coś nie mogą wywołać porodu :-( juztro idę ją odwiedzić.. nie chciałabym być na jej miejscu.. biedna cierpi.

Do góry