reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jak bedziesz siedziala przed komputerem i takie rzeczy czytala to tylko na Twoja niekorzysc.. w ciazy najwazniejszy jest spokoj.... relaks.... im wiecej zmartwien tym gorzej, udowodniono tez ze jest zaleznosc- kobiety ktore podczas ciazy maja malo stresu i zmartwien sa zrelaksowane i ich dzieci nie sa placzliwe... wiec koniec zamartiwania sie! kazda iaza jest inna nie ma reguly - co ma byc co bedzie! i przeczytanie zadnej najmardzejszej ksiazki nie pomoze w pewnych sprawach, trzeba przejsc przez okres ciazy radosnie i cieszyc se kazdym dniem a nie zamartwiac ;) bo tak na prawde tutaj nie wiele od nas zalezy.......

aj tam to nie o to chodzi, wiadomo ze sie bardzo ciaza interesujesz i nie mozesz sie doczekac, ale nie ma po co sie zamartwiac jesli nie ma zadnych przeslanek :) sie martw jak pokoik urzadzicie ;) co Twoj maluszek juz tam w srodku potrafi :)
jak masz przeczucie ze chlopak to pewnie tak bedzie, ja w sumie od poczatku wiedzialam ze dziewczynka, teraz myslimy ze chlopiec bedzie, choc ja dalej licze na blizniaki, i wlansie wydaje mi sie ze moze jestem w ciazy... ale zadnych wymiotow nie mam .. nic.. zadnych objawow ciazy wiec nawet nie bede testowac zeby sie nie rozczarowac..

oj przeciez piersi nie beda Cie chyba cala ciaze bolec, a to ze nie mdli to akurat dobrze:) ponoc wiekszosc wymiotow ustaje po 3 miesiacu... u mnie sie skonczyly jak urodzilam ;]

a sheepy.. z nia jeszcze nic nie wiadomo.. u nas dwie dziewczyny krwawily na poczatku ciazy, poszly do lekarza, lekarz dal tabletki na podtrzymanie, kazal lezec i teraz obie czekaja rozwiazania i sa juz prawei na mecie... szybka reakcja i nic nie jest przesadzone..

grunt to dbac o siebie, jesc zdrowo i to co trzeba ! wysypiac sie i nie marudzic ;)

Witam wieczorowa pora:-)
Madzia_Singh wiesz ze mnie przy ani jednej mojej ciazy piersi nie bolaly... Nawet teraz nie bola tez, a niby przy blizniakach to wszystkie objawy podwojnie sie odczuwa. Ale za to bole kregoslupa i zawroty glowy daja sie mocno we znaki... A co do "rosniecia" brzuszka, to moj zamiast tyc to chudnie, juz 3 kg przez 3 tyg schudlam, niby to normalne, ale cos mnie to zaczyna martwic... Moze przez to ze ogolnie to nie mam apetytu, sniadanie jestem w stanie dopiero ok godz 12:oo - 13:00 zjesc. Ma tak moze ktoras z Was???

reklama
ja przez pierwsze 3 miesiace chudlam w ciazy... i kolezanek kilka z bb tez pisalo ze na poczatku chudly.. za to pozniej wskazowka poszla w gore :) al i tak jak sie martwisz to chyba lepiej z lekarzem sie skonsultowac:)

Do góry