reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam. Skoro juz tu jestem to tez sie pochwale :). Wg kalkulatora zostane mama 26 maja!! :D
Czy ktoras z mam wie cos na temat opieki lekarskiej w UK? Bo nie mam pojecia kiedy, gdzie, co i do kogo......

reklama
Ja mam termin na 17 maja :-)
i dziś byłam na pierwszym badaniu - usg

Dostałam skierowania na wszystkie badania, a za miesiąc z wynikami znowu do gin.

To jest moja druga ciąża, mam już 5 letnia córcie i teraz w końcu zdecydowaliśmy się na drugie :-)

Witam was. Przepraszam , że tak długo się nie odzywałam, ale to zamieszanie z weselem. Więc tak wesele sie udało:tak: jestem już szczęśliwą mężatką. Tylko tak sie zaprawiłam na tym weselu:-( A najgorsze że nie można brać tabletek. a sposoby domowe jak narazie nie pomagają:-(
Byłam dziś u gina mój skarbek wg usg ma 7t 1d ma 1 cm:tak: a serducho wali w rytmie czacza 150 uderzeń na min:tak:
Gratulacje z okazji ślubu i również zbijącego serduszka

Bardzo duzo kompromisow zarowno z mojej jak i jego strony. ale prubujemy byc oboje elastyczni :-)
Ja również jestem w związku przemieszanych kultur, więc doskonale rozumiem co to kompromisy. Chociaż mój mąż nie jest religijny, to jednka wychowany w innej kulturze.

Sheepy modlę się za Ciebie i fasolkę. Jak wszystkie tutaj z niecierpliwością czekam na wieści od Ciebie. Tulaski dla Ciebie ogromne.

Hej witam wszystkie nowe mamy.Widze,ze nas przybylo. Nie mialam neta przez kilka dni, a tu tyle sie dzialo....

Strasznie mi przykro sie zrobilo jak czytalam posty Sheepy..... No i to, ze nie ma z kim synka zostawic...oj serce mi sie do Ciebie slonce wyrywa...

Wierze, ze sie wszystko ulozy tak, jak ma byc najlepiej. Trzymaj sie kochana, jestem myslami z toba, bo wiem jak trudno ci jest teraz...

Witam

Po wczorajszej wizycie odetchnęłam na chwilę, "Filipek" ma 9 mm, bijące serduszko. Gin z USG wyliczył 6t 6d (jak dla mnie o 3 dni za duzo). Profilaktycznie biorę acard od dziś. Rano zrobiłam też badanka na przeciwciała antykardiolipinowe i układ krzepnięcia, po wynikach gin ma stwierdzić czy mam zespoł antyfosfolipidowy albo go wykluczyć. Miałam też robić przeciwciała beta 2 glikoproteinowe, ale ze wzgędu na długi czas oczekiwania odpuściliśmy je. Mam nadzieję, że wszytko tym razem się uda. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.

:-)witajcie dziewczeta juz po urlopie... bylo ok tylko minal bardzo szybko... ale ciesze sie ze juz w domu...:-) POZDRAWIAM WSZYSTKICH

reklama
Do góry