reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

LILIan ja juz pisałam ze w poprzedniej ciazy na poczatku przez ciagłe wymioty schudłam 6 kg ale potem normalnie przybierałam i na mecie miałam 13 kg na plusie, teraz się nie wazyłam ale widze że mniej jem bo nie mam wogóle apetytu no i zaczynaja się lekkie mdłości (na razie bez wymiotów).

reklama
7tydzień
Ty
Możesz odczuwać takie objawy jak mdłości, dziwny smak w ustach, powiększenie i bolesność piersi, zmiany nastroju, ale równie dobrze... żaden z powyższych objawów może się nie pojawić Niektóre kobiety zaczynają już przybywać na wadze, inne - z powodu mdłości - tracą nawet kilka kilogramów. I jedno, i drugie, jest częste i całkowicie prawidłowe.

Moim zdaniem wszystko jest prawidłowe :)

:-)witajcie mamuski ja juz po urlopie bylo super ale szybko zlecialo:-) ciesze sie ze jestem juz w domu i moge z wami popisac... Pozdrowionka!!!

Kames Ty sie nie przejmuj, odkad jestem na forum zaobserwowalam ze w terminie to niewiele dzieci sie rodzi :p sama mialam termin na 5 maja a urodzilam 6 kwietnia ;)

Witamy:-)
Ehh widzę że tylko ja ma termin na końcówka maja:sorry2:
Mi tez wypada końcówka maja

Kames Ty sie nie przejmuj, odkad jestem na forum zaobserwowalam ze w terminie to niewiele dzieci sie rodzi :p sama mialam termin na 5 maja a urodzilam 6 kwietnia ;)
Moja córcia miała sie urodzić w okolicach 26 maja lub nawet 1 czerwca (inne badanie USG) a urodziła sie 20 kwietnia. terminy z reguły są tylko przyblizone

Madzia a jak Ty się dzisiaj czujesz?

I ciekawe co z Sheeppy

Cześć dziewczyny:-)
Dziś pierwsza wizyta u mojego gin, który wrócił z urlopu. NAREsZCIE Nie sądziłam, że można tak tęsknić za ginekologiem:-D Boję się bardzo tej wizyty bo nie jest tak różowo jak być powinno... Tydzien temu tak jak wczoraj zgłosiłam się do szpitala bo zaczęłam plamić krwią:-( Boję się o moją fasolkę ale myślę sobie, że teraz to i tak co ma być to będzie... wczoraj miałam robione juz chyba czwarte usg. Nie chcę myśleć o tym czy to dobrze czy nie. w każdym razie chciałam się podzielić, że moja fasolka ma 11mm a jej serducho bije jak oszalałe. :-D Cudowny widok. cały stres związany z mozliwym poronieniem rozpłynął się w jednej chwili. dzis wizytę mam o 18.00. Boję się okropnie. Trzymajcie proszę kciuki.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie majówki:-)

Gratuluje!!! Gratuluje bijacego serducha kruszynki! Monika a do jakiego lekarza chodzisz? Chodzisz do Torunia? Bo ja tez bym chciała tam jednak chodzić.

reklama
Do góry