reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ja tez bede mama w maju 2009r:)) i juz sie nie moge doczekac!!! ten magiczny dzien to bedzie 30 maj,a moj pierworodny urodzil sie 31 maja 2005r:)
wszystkim mamusia tym przyszlym i tym juz terazniejszym zycze zdrowka !!dla was obojga! a cala reszta to juz jakos bedzie:)

reklama
hej
właśnie co z Sheeppy
co do terminów to mój Tomaszek miał się urodzić 6 sierpnia 2005 a urodził się 25 lipca 2005 aż 3 dni po odstawieniu leków na podtrzymanie....
Teraz liczę że może jakoś się dzidzia na święto państwowe pojawi może 1 albo 3 maj???
Ale to jeszcze daleko na razie czuje się fatalnie nudności i wymioty w natarciu w pierwszej ciąży na początku też chudłam ale jak już mnie lekarz położył do łózka to tylko w jednym chyba 7 miesiącu przytyłam 8 kg a pod koniec miałam na plusie ponad 20 kg...

:-) dziedobry wszystkim... moje pierwsze malenstwo urodzilo sie dwa tygodnie przed czasem... bylam zaskoczona... a teraz mam termin raz na 7 maj raz na 11 wiecej bede wiedziala po USG ktore mama 21 pazdziernika... mam nadzieje ze wtedy podadza mi dokladna date:-D pozdrowionka mamuski

Karola000 dzięki listopad to piękny miesiąc bo to też miesiąc moich urodzin!! Troszkę się Twoje dziewczyny pospieszyły, ale u bliźniaków to chyba normalne... Powodzenia
Mój żołądek....chętnie wymienię na inny...... niby to 2 ciąża niby w 1 tez tak było ale trudno się do tych całodobowych wymiotów przyzwyczaić....

anecik moja znajoma jest w 3 ciąży i ma 2 córeczki, w każdej ciąży wymiotowała wszystko co zjadła i teraz jest tak samo...
podejrzewamy trzecią córę ;-)

witam serdecznie
chciałam sie do Was dołaczyć po 4 miesiacach udało się Nam zajść w ciąże:-) jestem prawie w 6 tyg ostatnia @ miałam 19.08 wiec termin bede miec na ok 26 maja.Jutro ide na pierwszą wizyte do ginekologa wiec pewnie sie dokladnie dowiem.;-)

dzien dobry:tak:

nie zagladalm do Was ostatnio za czesto, bo mialam mnostwo pracy. No i Synus tez nie pozwalal na za czeste siedzenie przed kompem. teraz ze wzgledu na to, ze mam od kilku dni bezwzgledny zakaz wstawania,(wyladowalismy w szpitalu z bolami brzuszka i dosc silnymi krwawieniami.) bede sie udziela troszke czesciej, bo laptop moim jedynym towarzyszemw lozku jest:-D
Ciezko strasznie lezec plackiem przy begajacym roczniaku, ale staram sie jak moge. Mam nadzieje, ze mnie tu jeszcze nie zapomnialyscie?

Witam gorace nowe majoweczki, ktorych jeszcze nie mialam okazji poznac:tak::-)

reklama
Do góry